Home Blog Behaal je doelen met Purpuz

Behaal je doelen met Purpuz

Geschreven door Vega Lifestyle
Purpuz - plannen - planner - agenda

In 2018 zag ik ze al voorbij komen, en dacht toen nee dit is echt niets voor mij. Eind 2019 dacht ik dit is precies wat ik nodig heb. Steeds loop ik achter de feiten aan en iedere keer ben ik te veel met andere dingen bezig. Nu met de Purpuz, zijn mijn doelen zowel zakelijk als persoonlijk duidelijk. En het zou voor jullie geen verrassing zijn dat ik voor de roze gekozen heb.

Purpuz Planner 2020

Planner. Agenda en Lifecoach in één.

Iedereen kent het wel… Je hebt een goed voornemen, een mooi plan en doet het niet… De Purpuz lost dit voor je op.

In een inspirerende omgeving word je geholpen met het stellen, plannen en behalen van je doelen.

Purpuz is dé plek voor al je afspraken, ideeën, inspiratie, lijstjes, aantekeningen, doelen en to-do’s voor werk en privé

Zelf ben ik snel afgeleid en ga ik weer iets anders doen, of kijk te vaak in mijn mailbox. In de Purpuz ga je stap voor sta na wat je wilt bereiken en wat je daarvoor nodig hebt. Zo haal je het beste uit jezelf en uit je bedrijf. Voordat je begin met de Purpuz … Moet je een aantal vragen beantwoorden, hier moet je wel even goed over nadenken. Wat wil ik nu eigenlijk echt en waar word ik blij van en … Het geeft je een goed inzicht in jezelf. Het is erg leuk om jezelf zo uit te dagen en zo je doelen voor ogen te hebben en dus te behalen. Zelf ben ik nu een maand bezig en het gaat mij steeds beter af.

Purpuz winnen

Op instagram hebben wij er een super leuke winactie mee! Tag een vriendin die ook wel een Purpuz zou willen of kunnen gebruiken. En win samen Eentje voor jou en eentje voor haar. En vergeet niet om ons ook gelijk te volgen! Kijk snel op onze instagram en doe mee.

Wil je meer weten op de Purpuz? Kijk dan op de website Ook hier kun je de Purpuz kopen.

Dit is ook leuk om te lezen:

You may also like

1 Reactie

Avatar
Danique Motzheim januari 26, 2020 - 6:22 pm

Ohhhh need this!!! Want plannen kan nog wel is een ramp zijn bij mij.
De LUXURY Beauty at home App wordt dit haar officieel gelanceerd dus dat moet wel goed worden gepland
Wie komt er uit Amsterdam?

Reply

Laat een berichtje achter