Home Blog Bloggers christmas spirit give away

Bloggers christmas spirit give away

Geschreven door Vega Lifestyle

Ken jij deze actie al? Ik kende deze actie zelf ook nog niet, maar toen ik het oproepje voorbij zag komen om hieraan mee te doen. Hoefde ik er niet over na te denken. Wat is het dan precies?

Als bloggers krijgen wij vaak producten toegestuurd of goodiebags mee na een event. De gever hoop zo dat wij aandacht aan het product besteden en het met onze lezers delen. Eerder kreeg ik echt super veel … Tegenwoordig ben ik behoorlijk selectief, ik moet er wel over kunnen en willen schrijven. Soms is het te druk en lukt het hier gewoon niet om er op kort termijn over te schrijven. En als ik iets niet kan gebruiken, laat ik het ook niet opsturen. Echter krijgen we niet altijd bericht voor iets opgestuurd wordt. Super leuk natuurlijk als de postbode spontaan met een pakje voor de deur staat.

De actie

We hebben met een paar bloggers de handen ineengeslagen en besloten om een leuk kerstpakket te maken voor iemand die dit goed kan gebruiken. En de lezers (jullie dus) mogen dan iemand nomineren om dit kerstpakket te krijgen.

Hoe nomineer je iemand?

Ken jij iemand die wel iets extra kan gebruiken? Dan kun je hem of haar onderaan dit bericht nomineren, door een reactie achter te laten.

Dit zijn de collegabloggers die ook meedoen aan deze leuke actie.

Lisette van Lisetteschrijft | Fleur van Mamasliefste | Mirjam van de blog Meer van Mir | Marjolein van Olivette

Ben je voor het eerst hier op de site? Dan stellen we ons graag even kort aan je voor …

VEGALIFESTYLE.NL – EEN UNIEK ONLINE-MAGAZINE IN NEDERLAND

Onze website is voor veganisten, vegetariërs en alle andere mensen die een toekomst bestendigde levensstijl omarmen.

Met dit magazine willen we iedereen in Nederland en België bewuster maken van een gezondere en duurzamer levensstijl. Voor jezelf, de dieren en voor de aarde.

We schrijven niet alleen over plantaardige voeding, maar ook over kleding, beauty, ontspanning en uitgaan. Onze levensstijl dus! Misschien vind je dit wel leuk om te lezen?

Vegan Appel-Bosbessentaart

Wat is een koortslip?

Waarom eten we ongezond?

You may also like

16 Reacties

Christmas Spirit Giveaway: wie maken we dit jaar blij? - MeerVanMir december 14, 2019 - 9:51 pm

[…] een pakket wordt weg gegeven. Breng daarom vooral ook een bezoekje aan Fleur, Marjolein, Lisette en Yvonne. Laten we het met zijn allen weer een bijzondere Kerst […]

Reply
Avatar
Geesje december 15, 2019 - 12:00 am

Ik nomineer mijn zus anja, voor de christmas spirit give away. Om redenen die zij wel weet en die ik hier niet openbaar neer zet. Maar wilt u weten waarom dan wil ik u wel een pbt-je sturen met waarom ik haar en haar gezin nomineer

Reply
Avatar
Debbie december 15, 2019 - 4:33 am

Ik nomineer graag mijn vriend, die dit jaar is gestopt met werken in loondienst om de zorg voor onze gehandicapte zoon op zich te nemen. Een superpapa, die ik graag in het zonnetje wil zetten. Hoe tof zou het zijn hem toch een kerstpakket te geven dit jaar?!

Reply
Avatar
Jikke december 17, 2019 - 8:44 pm

Ik gun het een gezin van mijn werk. Vluchtelingen uit een Afrikaans land, pas 2 jaar in Nederland. 5 jonge kinderen die met ieder klein speeltje heel blij zijn, want ze hebben nauwelijks iets. Hele hartelijke mensen die echt hun best doen om te integreren in de NL samenleving. Ik gun ze een warm gebaar.

Reply
Avatar
Marian B december 15, 2019 - 9:32 am

Wat lief van jullie! Ik zou mijn schoonmoeder graag nomineren. Zij staat altijd voor ons en anderen klaar. Zelf heeft ze dit jaar behoorlijk wat voor de kiezen gehad en gaat wat haar gezondheid betreft voor de zoveelste keer een onzekere tijd tegemoet.Ze klaagt nooit en nooit is iets haar te veel. Ik doe mee om haar een hart onder de riem te steken en natuurlijk omdat ze het verdient.

Reply
Avatar
Mientje december 15, 2019 - 3:42 pm

Wat een ontzettend lief gebaar van je!
Ik zou heel graag mijn ouders opgeven. Ze hebben sowieso al geen makkelijk leven gehad, maar elke keer als je denkt; er kan niet meer bij, komt er nog meer bij. Lichamelijk gezien wordt het steeds minder, met fibromyalgie voor mijn vader en hartproblemen en verminderd zicht voor mijn moeder zijn sommige dingen lastig. Maar toch staan ze altijd voor iedereen klaar! Nooit doet iemand een vergeefs beroep op ze. Ook zorgen ze nog voor mijn broertje met verstandelijke beperking en autisme die nog thuis woont.
Naast de lichamelijke problemen, zijn er de financiële problemen. Ze moeten rondkomen beneden minimum en vallen helaas overal net buiten. We proberen ze te helpen waar mogelijk, maar vanwege hun gevoel van trots is dit lastig.
Nu de kerstdagen in zicht zijn merk ik dat ze er niet meer zo zorgeloos van kunnen genieten als vroeger. Ik gun ze daarom zo ontzettend een zorgeloze kerst met eindelijk weer een prachtig kerstpakket! Even geen zorgen, maar even puur genieten!

Reply
Avatar
Yasmina december 15, 2019 - 4:08 pm

Hele leuke actie!
Ik nomineer graag mijn moeder.
Ze is 66 en zorgt voor mijn neefje van 8 sinds hij 8 maanden is.
Ze is de jongste niet meer, ze is snel moe maar doet het met super veel liefde. Hij is echt haar kleine liefde.
Ze verwend zichzelf niet echt, alles wat ze heeft geeft ze uit aan haar pleegkind/kleinzoon.
Ik vind dat ze een verrassingspakket voor kerst verdient.
Ikzelf ben al 14 jaar vegetariër, mijn moeder is geen vegetariër, maar vind de producten die ik eet vaak wel lekker.

Reply
Avatar
Emmy Oster december 15, 2019 - 6:40 pm

Ik nomineer mezelf!

Reply
Avatar
Claudia Diependaal december 15, 2019 - 9:36 pm

Ik loot graag mee voor mijn dochter Lesley! Lesley is van mijn partner en heeft bij haar moeder geen leuke jeugd gehad. Ze heeft hier PTSS aan overgehouden en na een scheiding in januari, heeft ze vorig jaar al heel veel aan zichzelf gewerkt. Alleen de wachtlijsten zijn super lang dus echt begonnen met verwerken zat er nog niet in. Ze zegt al jaren mama tegen mij en haar kindjes oma. Ze verdienen het! Even een hart onder de riem, en dan volgend jaar er weer tegenaan. Het kan alleen maar beter er op worden! Ik kende je nog niet! Maar loot wel erg graag mee!

Mama Yuano jongen van 8 en Cailey van 2

Reply
Avatar
melissa stipdonk december 16, 2019 - 11:47 am

Wat een lief gebaar. ik doe graag mee voor mijn ouders. Die staan letterlijk dag en nacht voor ons klaar. Dit jaar wat tegenslagen gehad zelf waarbij ik hun hulp heel goed kon gebruiken en ze waren er dan ook altijd zodra ik alleen al zei dat het even niet lukte. Superlief. Mijn moeder is wel erg van anderen verrassen, dus ze zal het speelgoed wel verdelen onder mijn kids weer (heb ik er zelf ook nog plezier van) en de babyspullen aan ons wondernichtje. Zo krijgt straks iedereen iets voor kerst 🙂 Kerst vieren we dit jaar weer met onze (kleine) familie bij ons zodat we iedereen kunnen bedanken voor het afgelopen jaar en een cadeautje erbij maakt het nog leuker.

Reply
Avatar
Eva Cramer december 16, 2019 - 5:14 pm

Ik doe heel graag mee. Mijn hele leven is altijd in de knoop geweest mijn ouders gingen vroeg uit elkaar daarna werd mijn vader alcoholist daar bleef het niet bij de volgende jaren werd ik lang mishandeld en misbruikt. Dit heeft mij jaren lang gekost om dit te verwerken met daarbij automutilatie en eetstoornissen. Momenteel gaat het heel goed ik leef met mijn moeder en stiefvader en mijn broertje en vriend. Momenteel ben ik zwanger en heb het niet heel erg breed. Het zou dus geweldig uitkomen om een mooi pakket te winnen❤️. Op naar een heel mooi 2020 waarin ik en de rest weer de goede kant opgaan en een lief kleintje erbij krijgen ik kijk er heel erg naar uit

Liefs Eva ✨

Reply
Avatar
Siet december 17, 2019 - 11:16 am

Ik nomineer heel graag mijn moeder. Ze kan dit pakketje goed gebruiken.

Ik vind het heel goed van haar dat ze zoveel mogelijk plantaardig eet. Dit gaat haar zeker verder helpen. En ze staat, ondanks haar niet zo goede gezondheid, altijd klaar voor ons.

Reply
Avatar
Andy E december 17, 2019 - 1:56 pm

Wat een fijne actie zo op het einde van het jaar. Ik doe graag mee voor mijn vrouw. Ze heeft er een verschrikkelijk moeilijk jaar op zitten door een depressie, maar vecht elke dag en geeft het beste van zichzelf in de opvoeding voor onze kinderen. Ze nam de moedige beslissing om thuis te blijven zonder uitkering om zich te kunnen concentreren op haar herstel en de kinderen.

Reply
Avatar
David van Haren december 17, 2019 - 2:39 pm

Ik nomimeer bij deze mijn Oma. Ze heeft een moeilijke tijd achter de rug en graag zou ik haar willen verrassen met een cadeautje. Ik ben haar immers heel dankbaar voor wat ze altijd voor me heeft betekent en nog steeds doet.

Fijne kerstdagen,

David

Reply
Avatar
Iris december 19, 2019 - 5:49 am

Ik nomineer mijn mama die altijd voor iedereen klaar staat ook al heeft ze het zelf heel moeilijk. Respect! She is the best. Ik Zou aag hiermee verrassen.

Reply
Avatar
Renilda december 19, 2019 - 5:50 am

Ik nomineer mijn dochter die Al zoveel zware jaren achter de rug heeft. Ik loot mee

Reply

Laat een berichtje achter