De lancering van Vega Lifestyle Magazine… Was super!

Vegan Magazine - vegan lifestyle magazine - vega lifestyle magazine - vegan - vega - vegan tijdschrift - vegan glossy - vegan lezen -

De lancering van Vega Lifestyle Magazine… Was super!

Gisteren was het dan eindelijk zover, en mocht ik ons magazine Vega Lifestyle Magazine lanceren.  Ik kijk terug op een super gave, maar ook reuze spannende dag!

De magazines eindelijk zien en voelen!

Afgelopen vrijdag was het eindelijk zover. De magazines werden door een grote vrachtwagen bezorgd. Eerst heb ik alle dozen naar binnen getild en toen alle dozen binnen waren. Heb ik 1 doos open gemaakt en het magazine bekeken. WAUW, dat is was ik dacht. Een gevoel van blijdschap ging door mij heen. Een jaar gelden was dit nog een idee en nu had ik hem gewoon in mijn handen. Mijn eigen Vegan Glossy. Samen met een leuke team aan redactie leden heb ik hier hard aan gewerkt.

Voor het magazine er was

Eerst was dit nog een idee, dit idee vertelde ik voorzichtig aan collega bloggers en vriendinnen en na ongeveer  twee maanden wist ik het zeker. Dit wil ik! Samen met een vormgeefster( Marijke Koetsier) ben ik een layout gaan ontwerpen en stylen en na een paar weken heen weer bellen en mailen hadden we het magazine helemaal zoals wij wilden. Ondertussen had ik ook al een leuk team aan redactie leden verzameld en samen hebben we mooie, eerlijke en inspireerde artikelen geschreven. Het is dan ook echt een prachtig magazine geworden!

Voor de lancering

Weken, maanden heb ik naar dit moment toegewerkt en geleefd. De teksten liepen vloeiend uit onze pennen (vingers) en hadden we ook snel met elkaar voor elkaar. Toen was daar de deadline, vreselijk. Er moest nog veel gebeuren voor de opmaak. De stress zat er goed in.. En zelfs heb ik even gedacht.. Ik heb ze 18 maart voor de lancering helemaal nog niet. Gelukkig is het allemaal goed gekomen!

Vegan Magazine

De Gewilde Keuken

Afgelopen weken heeft Jantien van de Gewilde keuken mij onwijs geholpen en gesteund. Mede dankzij haar harde inzet is de lancering zo succes vol en gezellig geweest.  Jantien heeft heerlijke hapjes bedacht en de inkopen gedaan. Gisteren had Jantien ook nog eens drie super lieve mensen zoals Peter en Marion van Vegan Today hebben de hele dag in de keuken gestaan om alles te helpen voorbereiden. En zo was er nog een hele lieve dame (Mire) die de hele dag in de keuken heeft gestaan en met alles goed geholpen heeft. Samen met Geanne waren wij ook rond 13.00 in Utrecht en hebben wij ook geholpen in de keuken. Samen met dit leuke team onder super visie van Jantien hebben we heerlijke hapjes voorbereid.

De Gewilde keuken het catering bedrijf van Jantien en gespecialiseerd in vegan food en drinks.

De hapjes op de lancering waren erg lekker en zagen er prachtig uit. Iedereen die hieraan meegeholpen heef: SUPER BEDANKT!

       

De lancering

Tegen half vier vertrokken we vanuit de keuken naar de locatie. Hier stond Janneke van der Meulen als op ons te wachten.  De keuken brigade heeft alles naar de keuken gebracht en de hapjes helemaal klaar gemaakt. De overige hebben de zaal super mooi ingericht en de stoelen klaar gezet.  En om vijf uur liepen de eerste gasten binnen. En tegen kwart voor zes begon ik met mijn voorwoord, speech… Dit vond ik echt reuze spannend, maar toen ik daar eenmaal stond genoot ik er zo onwijs van!  Na mijn woordje heeft Janneke een super gave lezing gegeven. En na de lezing van Janneke was het dan eindelijk zover…. De officiële lancering…..  Samen met Janneke, Lobke en Geanne hebben we de magazines gelanceerd en mocht ik de dames de eerste exemplaren overhandigen. En daarna was het groot feest!  Met een super gaaf optreden van Marion Castro

Iedereen die heeft bijgedragen aan het magazine en/of de lancering super bedankt!

   

Cook Cook

Wij mochten de lancering houden bij Cook Cook. Super bedankt dat wij jullie mooie locatie mochten gebruiken voor onze lancering.

De komende tijd gaan de magazines naar de verkoop locaties en gaan we deze bekend maken op de website.

Je kan vanaf vandaag het magazine al kopen bij Vega-Life in Amsterdam en je kan het magazine online bestellen.

Was je niet bij de lancering zijn maar, wil jij er  wel zeker van zijn dat jij deze glossy ook in bezit krijgt bestel hem dan nu!

Totaal: € -

Vegan Magazine

Article Tags:
·
Article Categories:
Home

Comments

 • Hallo ,
  Leveren jullie ook in België
  Groetjes,
  ingrid

  Ingrid maart 19, 2018 2:16 pm Beantwoorden
  • Hi Ingrid,

   Hij kan naar Belgie verzonden worden. Dan moet ik even kijken wat de verzendkosten zijn.

   Vega Lifestyle maart 19, 2018 7:53 pm Beantwoorden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Don't Miss! random posts ..