De winnaars van de Beauty Awards 2018

Beauty Awards - beauty Awards de winnaars - beauty - vegan beauty - vegan - groene cosmetica - Heidi Olijerhoek - babassu - Edith Naaijkens - Manuela van der Gusten - Bianca de Boer - Heidi Olijerhoek – babassu - Schoonheidssalon van het jaar - Edith Naaijkens – puurhuidinstituut - Manuela van der Gusten – blushandco - Newcomer of the year. - casabellezza. - Schoonheidsspecialist van het jaar - Marloes van Maaren – huidinstituutetoile - Rianne Smits –beautedesprestige - Mieke Kok - theartofskincare

De winnaars van de Beauty Awards 2018

Gisterenavond waren wij bij de uitreiking van de Beauty Awards 2018. Het was gisteren alweer de negende keer dat deze Awards werden uitgereikt. Het was een heel spektakel om mee te mogen maken. De genomineerden en genodigde waren voor dit gala allemaal prachtig gekleed. Op de rode loper zagen we ene naar de andere schitterende (gala) jurk voorbij komen.  De Beauty Awards is niet zomaar een prijs! Als je voor deze award genomineerd wordt dan mag jezelf zonder blikken of blozen terecht een vakvrouw of vakman noemen. Deze nominatie krijg je namelijk niet zomaar. Voor de aanmelding moet je een heel boekwerk inleveren, marketing, praktijk komen hier beide aanbod. Je ontmoet de jury die gaan je de nodige vragen stellen, ze bekijken je bedrijf en er komt een mystery guest om te kijken, en ervaren wat je kwaliteiten zijn.

 

Waarom de Beauty Awards?

Deze felbegeerde vakprijzen zijn een keurmerk voor kwaliteit, service en professionaliteit en inspireren ondernemers in de beautybranche om zich optimaal te ontwikkelen. De winnaars zijn (door een objectieve vakjury) bekroond om hun vakkennis, visie en ondernemerschap.

Voor de consument is een Beauty Award of zelfs nominatie voor een Beauty Award een duidelijk teken van kwaliteit en professionaliteit.

 

De winnaars van de Beauty Awards zijn:

Zeven winnaressen mogen de titel Schoonheidsspecialist van het jaar, Schoonheidssalon van het jaar of Newcomer of the year een jaar lang dragen. Zoals je al kon lezen is dit niet zomaar een prijs. Deze dames staan voor kwaliteit, service en professionaliteit en inspireren ondernemers.

De eerste award ging naar:

Newcomer of the Year

Manuela van der Gugten van Blush & Co, Rijnsburg

www.blushandco.nl

 

 

 

De tweede award ging naar:

Schoonheidsspecialist van het jaar regio noord

Bianca de Boer van Casa Belleza, Paterswolde

www.casabellezza.nl

 

 

 

 

Afbeeldingsresultaat voor mieke kokSchoonheidsspecialist van het jaar regio west

Mieke Kok van the art of skincare, Soest

www.theartofskincare.nl

 

 

 

De vierde award was voor:

Schoonheidsspecialist van het jaar regio zuid

Rianne Smits van Beauté de Prestige, Horst

www.beautedeprestige.nl

 

 

De laatste award in de categorie regio is gegaan naar….

 

Born: Esthe

Schoonheidsspecialist van het jaar regio midden/oost

Marloes van Maaren van Huidinstituut Etoile, Dronten

www.huidinstituutetoile.nl

 

 

 

De award voor schoonheidsalon van het jaar klein is gegaan naar:

Schoonheidssalon van het jaar (kleine salon: t/m 3 medewerkers)

Edith Naaijkens van PUUR Huidinstituut, Prinsenbeek

www.puurhuidinstituut.nl

 

 

Na deze geweldige overwinning stond Edith nog een geweldige verrassing te wachten.  Haar vriend is op het podium op zijn knieen gegaan voor haar nadat hij lovende woorden had gesproken, was daar de grote vraag!

 

De laatste award was voor schoonheidssalon groot. Heidi is een echte vakvrouw en topondernemer. Met maar liefst vier geweldige salons.

 

Schoonheidssalon van het jaar het jaar (grote salon: vanaf 3 medewerkers)

Heidi Olijerhoek van Babassu, Amsterdam

www.babassu.nl

Lovende juryrapporten

De winnaars gingen ook dit jaar weer naar huis met lovende juryrapporten. De kwaliteit in de branche groeit, zowel vakinhoudelijk als in ondernemerschap. “Ook dit jaar zijn er weer prachtige winnaars die in alles laten zien hoe belangrijk de rol van schoonheidsspecialist is”, benadrukt ook Frank Slangen, namens de organisatie. De salons en huidinstituten bieden een breed scala aan oplossingen voor allerhande cosmetische en cosmedische problemen. “Kennis, analyses, producten, apparatuur en technieken worden gecombineerd om het beste resultaat te behalen door deze vakvrouwen. Vanuit hun eigen visie op het vak en het ondernemerschap zijn ze succesvol. We verwachten dat ook dit jaar de getoonde ambities van de winnaars weer een stimulans zullen zijn voor de volgende generatie schoonheidsspecialisten”, concludeert Slangen.

Beauty Award behandeling

Ook de consument deelt mee in de feestelijkheden omtrent de Beauty Award. Niet alleen doordat de Beauty Award een keurmerk is voor kwaliteit en professionaliteit in een wereld waarin je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Ook hebben enkele genomineerde salons en professionals speciale Beauty Award behandelingen gecreëerd om deze eervolle nominatie te vieren, te zien op de genoemde websites.

Over Beauty Trade Professionals

Organisator Beauty Trade Professionals heeft als missie de professionalisering van de beautybranche en zet zich daar op vele fronten voor in. De grootste Nederlandse vakbeurzen Beauty Trade Special en Beauty Trade Festival zijn naast de Beauty Award initiatieven van Beauty Trade Professionals.

Zie ook www.beauty-award.n

Het was echt een super leuke avond met veel spanning en ontlading. Wat ik zelf erg leuk vond en vind om te zien is dat groene cosmetica steeds meer in opkomst is en de consument daar steeds meer naar vraagt en behoefte aan heeft. Wij juichen dit uiteraard alleen maar toe!

 

Beauty Awards - beauty Awards de winnaars - beauty - vegan beauty - vegan - groene cosmetica - Heidi Olijerhoek - babassu - Edith Naaijkens - Manuela van der Gusten - Bianca de Boer -  Heidi Olijerhoek – babassu - Schoonheidssalon van het jaar - Edith Naaijkens – puurhuidinstituut - Manuela van der Gusten – blushandco - Newcomer of the year. - casabellezza. - Schoonheidsspecialist van het jaar - Marloes van Maaren – huidinstituutetoile - Rianne Smits –beautedesprestige - Mieke Kok - theartofskincare

Article Categories:
Beauty · Home · Huidverzorging · Make-up

Comments

  • Wat leuk! Super dat je dit ook deelt

    Jennifer april 24, 2018 2:22 pm Beantwoorden
  • Wat leuk om te lezen. En gelukkig gaat de beautybranche steeds groener worden.

    Karel beester mei 15, 2018 9:51 am Beantwoorden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Don't Miss! random posts ..