Een speciale actie voor de lezers van Vegalifestyle

Wellicht heb je al een aantal artikelen van mij voorbij zien komen of al eens gelezen. Meestal gaan deze over leefstijl, voeding en algemene gezondheid. Vandaag schrijf ik een heel ander artikel voor jou. Ik wil jou, de lezer namelijk iets heel leuks en unieks aanbieden.

Mijn naam is Marieke en naast het schrijven van artikelen voor vegalifestyle, heb ik ook een eigen coaching praktijk. Ik ben namelijk Orthomoleculair Therapeut, Vitaliteitscoach & Ervaringsdeskundig Eetstoorniscoach. Een hele mond vol, ik weet het! Maar waar het eigenlijk op neerkomt is dat ik jou help met gezonder leven en het krijgen van een positieve mindset. Heb je klachten als PDS, hormonale disbalans, eczeem, een gluten- of lactose allergie/intolerantie, depressie, een eetstoornis, emotie-eten of teveel stress? Ook dan ben je bij mij op de goede plek. Samen gaan we op zoek naar de bron van je klachten en pakken deze aan.

Neem gerust eens een kijkje op de website www.maevitae.com

Maar nu de verrassing!

Op de website kan je al heel veel vinden om zelf aan de slag te gaan met jou gezondheid te verbeteren. Alleen soms val je een keertje terug, komt er een vakantie tussen of zit je gewoon even niet lekker in je vel en ervaar je veel stress.
Het is dan fijn als je weet bij wie je terecht kunt voor vragen, advies of net even dat steuntje in de rug! Iemand die je even een motiverend appje stuurt of je écht de tijd voor je neemt en met je meedenkt tijdens een coachgesprek.

Deze persoon ben ik voor jou tijdens een van mijn coaching trajecten! Samen gaan we écht aan de slag en ervoor zorgen dat je voorgoed van je buikpijn, eetbuien, huidproblemen of stress afkomt!

Met de code vegalifestyle10 krijg je 10% korting op alle coaching-trajecten

Liever een eenmalig coachgesprek of meerdere losse coachgesprekken, die je op een moment naar keuze kunt inplannen? Vul dan de kortingscode vcoach15 in

Bij alle de losse coachgesprekken is het mogelijk om een bloed- of speekseltest erbij te nemen.
Beide codes zijn geldig tot 1 februari 2022

Investeer in jezelf en in jouw gezondheid. Leer nieuwe kennis en ontwikkel nieuwe patronen waar jij je hele leven van kunt profiteren! Ontdek wat een combinatie van natuurlijke voeding, beweging en het creëren van een krachtige mindset een verschil kunnen maken in hoe jij je voelt!

Liefs, Marieke

Dit is ook leuk om te lezen: