HAPPY SPIRIT DAYS 2018 ze komen eraan… En wij mogen kaartjes weg gaan geven!

Happy Spirit Days – vegan food – yoga – festival – vegan magazine – yoga event – workshops – vegan glossy – Blaricum – Vegan recepten

Happy Spirit days!

Met het succes van de eerste editie nog vers in het geheugen, staan de Happy Spirit Days 2018 alweer voor de deur. Het charmante festival in Blaricum belooft ook dit jaar een ware hit te worden, met drie dagen vol toonaangevende sprekers, workshops en optredens in een sfeervolle en kleinschalige setting. Zo geeft bekende filosoof Stine Jensen oosterse oplossingen voor westerse problemen, helpt mindfulness-expert Marnix van Rossum balans te vinden en kun je bij de energieke Afke Reijenga een tribal vinyasa yogales volgen. Ook tussen de bedrijven door is er op het festivalterrein veel te beleven. In de Happy Garden geniet je van bijzondere bites en geven experts inzicht in leven en toekomst, op de Happy Bazaar vind je mooie producten. Happy Spirit Days 2018 vinden plaats op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juni op een mooie monumentale boerderij in het oude dorp van Blaricum.

Vegan

Wat super is om te weten, dat er vegan mogelijkheden zijn. O.a. bij Happy Belly. Ze zijn ’beroemd’’ om hun heerlijke Happy Belly burger(s).

En ja er is nog meer vegan.. Ik sta er namelijk ook met mijn magazine. Heb jij het magazine nog niet gescoord? Dan kan je de eerste enige echte vegan glossy tijdens de Happy Spirit days komen scoren.

We schreven al eerder over dit leuke en vooral heerlijk ontspannende event, dat kan je hier lezen. Daar schreven we over het hoe, wat en waar….

Happy Spirtit days 2018

Happy Spirit Days is een charmant festival op en rond een prachtige privéboerderij in het sfeervolle oude dorp van Blaricum. Binnen en buiten gaan in elkaar over met ruimtes die veel contact houden met de omgeving. Het festival wordt gehouden op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juni 2018 en is geopend van 10.00 tot 19.00 uur. Om het kleinschalige karakter te waarborgen zijn er per dag niet meer dan 300 kaarten beschikbaar. Elk ticket is inclusief drie workshops naar keuze. Zie voor meer informatie & tickets www.happyspiritdays.nl.

Winactie

Wij mogen maar liefst 6 x 2 kaartjes voor dit gave event gaan weggeven….

De kaartjes, zijn inclusief 3 workshops naar keuze. Wil jij kans maken op deze kaartjes?

Laat ons weten met wie jij graag naar dit event gaat of naar welke workshop jij graag wil. Deel dit bericht op facebook, instagram of twitter

Je kan meedoen tot zondagavond 20 mei. We maken maandag 21 mei de winnaars bekend.

Article Categories:
Home

Comments

  • Leuk

    Karel beester mei 16, 2018 10:14 am Beantwoorden
  • Lijkt mij leuk

    Chanelle mei 16, 2018 10:15 am Beantwoorden
  • Gezellig met S.

    Natascha de Rooij mei 20, 2018 11:35 pm Beantwoorden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Don't Miss! random posts ..