Happy Spirit Days het event dat je niet wil missen!

Happy spirtit days - mediteren - yoga - vegan magazine - ontspaning - my time

Happy Spirit Days het event dat je niet wil missen!

Met het succes van de eerste editie nog vers in het geheugen, staan de Happy Spirit Days 2018 alweer voor de deur. Het charmante festival in Blaricum belooft ook dit jaar een ware hit te worden, met drie dagen vol toonaangevende sprekers, workshops en optredens in een sfeervolle en kleinschalige setting. Zo geeft bekende filosoof Stine Jensen oosterse oplossingen voor westerse problemen, helpt mindfulness-expert Marnix van Rossum balans te vinden en kun je bij de energieke Afke Reijenga een tribal vinyasa yogales volgen. Ook tussen de bedrijven door is er op het festivalterrein veel te beleven. In de Happy Garden geniet je van bijzondere bites en geven experts inzicht in leven en toekomst, op de Happy Bazaar vind je mooie producten. Happy Spirit Days 2018 vinden plaats op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juni op een mooie monumentale boerderij in het oude dorp van Blaricum.

Vegan foodtruck

Er staat op het event een heerlijke vegan foodtruck. Deze stond er vorig jaar ook en dat was een groot succes.

Met beide voeten in het boerderijgras

Wijze woorden, swingende sessies en life-changing workshops – op de Happy Spirit Days kies je zelf uit het programma-aanbod van meer dan 40 toonaangevende personen. Volg de inspirerende inzichten van de Belgische mindfulness-grondlegger David Dewulf, beleef Yoga in Concert van Jan Kuiper en Yvonne de Hoop of leer in een uurtje ukelele spelen onder leiding van de dames van UKED. Ook geeft Tijn Touber weer zijn best of meditatie en komen performance artist Jennifer Ann en Boeddhistisch monnik Olande Ananda speciaal voor de gelegenheid naar Nederland. Kennis maken, kennis verdiepen of gewoon nieuwsgierig – op de Happy Spirit Days vind je alle ingrediënten voor een leven in balans. Inspiratie voor hart en hoofd, maar altijd met beide voeten in het boerderijgras.

More happiness

Net als vorig jaar worden bezoekers uit heel Nederland verwacht en die vermaken zich ook tussen de bedrijven door prima. Er valt op het festivalterrein namelijk nog veel meer te beleven. De Happy Garden is de plek om te genieten van bijzondere hapjes bij Foodtruck de Happy Belly of om een espresso, latte of cappuccino van biologische koffiebonen te drinken. Ook kun je hier op persoonlijke ontdekkingstocht door je handen of tenen te laten lezen, een bezoekje te brengen aan een gerenommeerd medium of tarotkaarten te laten leggen. Op de Happy Bazaar doe je nieuwe inspiratie en ideeën op, vind je mooie producten en kun je een parfum op maat laten maken.

Over de Happy Spirit Days

Happy Spirit Days is een charmant festival op en rond een prachtige privéboerderij in het sfeervolle oude dorp van Blaricum. Binnen en buiten gaan in elkaar over met ruimtes die veel contact houden met de omgeving. Het festival wordt gehouden op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juni 2018 en is geopend van 10.00 tot 19.00 uur. Om het kleinschalige karakter te waarborgen zijn er per dag niet meer dan 300 kaarten beschikbaar. Elk ticket is inclusief drie workshops naar keuze. Zie voor meer informatie & tickets www.happyspiritdays.nl.

Magazine

Deze dagen staan wij ook op het event met onze Vega Lifestyle Magazines. Heb jij er nog geen eentje weten te bemachtigen dan is het tijdens de Happy spirit days je kans. We hopen jullie tijdens deze dagen te mogen begroeten. Ook leuk als je gewoon even langs komt om een praatje te maken.

Wil je niet tot juni wachten? Dan kan je het magazine ook nu al bestellen, dan valt hij binnen een week op je deurmat of in je brievenbus…

En uiteraard kan je het magazine ook online bestellen:

Totaal: € -

 

Hier kan je alles lezen over het magazine

    Happy spirit days - mediteren - yoga - relaxen - vegan - event - vegan magazine

©Vega Lifestyle Magazine

Vegan menu - happy spirit days - vegan magazine

 

Article Tags:
· ·
Article Categories:
Home

Comments

  • Dit is een er leuk event! Vorig jaar met mijn vriendin geweest.

    maikel rood april 13, 2018 2:52 pm Beantwoorden
  • Oh dit lijkt mij heel erg gaaf.

    Sabine april 13, 2018 2:52 pm Beantwoorden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Don't Miss! random posts ..