Home Blog Hippe kinderkleding

Hippe kinderkleding

Geschreven door Vega Lifestyle
hippe kinderkleding bij kleertjes.com - kinderkleding

Kinderkleding shoppen doe je snel en makkelijk online, zeker nu het buiten zo koud en nat is. Lekker warm met een kopje verse munt thee achter de laptop. De leukste kinderkleding en nu hebben ze daar ook een leuke Sale actie.

Zelf shop ik o.a. graag bij Kleertjes.com. Volgens mij de grootse kinderkleding webshop van Nederland met mooie merken en in diverse stijlen. 

De voordelen van Kleertjes.com

  • Je kan kiezen op geslacht
  • Voor 22.30 besteld en je hebt het de volgende dag al in huis.
  • Maat
  • Kleding soort
  • Prijs
  • Sale
  • Kleur
  • Seizoen

Nadeel van Kleertjes.com

  • Je kan niet selecteren op aantal. Je moet dus na 5 rijtjes steeds op meer klikken en dan duurt het weer even met laden. Ik kijk liever 100 per pagina.
korting bij kleertjes.com - kinderkleding

Goede services

De services is ook goed. Ze zijn makkelijk en snel bereikbaar en als je niet tevreden bent kan je alles snel en makkelijk omruilen of je geld terug krijgen. En je kan er tot 22.30 bestellen en je hebt het de volgende dag al in huis. De verzending is gratis bij aankoop vanaf 49 euro. Je kan dus gewoon vanuit huis, met je kopje thee en nog gratis thuis bezorgd ook. En het retour sturen is ook gratis, binnen 101 dagen.

Verzending

De services is wel goed. Ze zijn makkelijk en snel bereikbaar. Als je niet tevreden bent kan je het snel en makkelijk omruilen of je geld terug krijgen. Wat ook handig is met online shoppen dat je tot 22.30 kan bestellen en je hebt het de volgende dag al in huis. Handig als je in wisseldiensten werkt en ook als je overdag weinig tijd hebt om naar de winkels te gaan.

De verzending is gratis bij aankoop vanaf 49 euro. Je kan dus gewoon vanuit huis, met je kopje thee je aankopen doen en dan wordt het nog gratis thuis bezorgd. En het retour sturen is ook gratis, binnen 101 dagen. 

Kerst outfit

Heb jij voor je kids al een mooie kerst outfit gescoord? Ze hebben verschillende mooie, nette, casual, stoer, grappig en betaalbaar kinderkleding. 

Sale

Er is nu volop sale bij kleertjes.com, en ik blijf dan toch een Hollander… Sale daar ben ik dol op.

You may also like

Laat een berichtje achter