Home Blog Hoe voed je je kind veganistisch op?

Hoe voed je je kind veganistisch op?

Geschreven door Petyula van Velzen
Hoe voed je je kind veganistisch op - Veganisme en opvoeding

Update 12-04-2021: Hartelijk bedankt voor iedereen die de vragenlijst heeft ingevuld! De vragenlijst is nu gesloten en het onderzoek: Hoe voed je je kind veganistisch op is in volle gang.

Zelf een veganistisch eetpatroon volgen is soms al een hele opgave, maar hoe doe je dit als je je kind ook veganistisch wilt opvoeden? Een kind heeft weer een hele andere behoefte aan voedingsstoffen dan jij als volwassene.

Voor mijn afstudeerproject van de opleiding Food & Lifestyle aan het Aeres MBO Almere doe ik onderzoek naar hoe je als ouder je kind op een gezonde manier veganistisch kunt opvoeden. Hiervoor heb ik een vragenlijst gemaakt. Het invullen van deze onderstaande vragenlijst neemt ongeveer 5 tot 10 minuutjes van je tijd in beslag.

Dus ben jij ouder en wil je graag weten hoe voed je je kind veganistisch? Vul via onderstaande link de vragenlijst in en help hiermee jezelf, je kind(eren) en mij als student!

Vragenlijst: Hoe voed je je kind veganistisch op

Opvoeding en veganisme (google.com)

Er zijn veel vragen over voedingsstoffen bij ons binnengekomen. Hier ga ik mij de komende tijd dan ook volledig op richten. Welke leeftijdscatogorie heeft wat precies nodig? Op de site kun je al lezen wat je allemaal nodig hebt als je vegan en zwanger bent en ook over vegan en borstvoeding kun je al de nodige informatie vinden. Zie de links hieronder.

Hoe voed je je kind veganistisch op: Dit is ook leuk om te lezen:

You may also like

Laat een berichtje achter