Home Blog Kaya sieraden

Kaya sieraden

Geschreven door Vega Lifestyle
sierade - armband - zilver - goud - koper - vegan sieraden

Ik wilde al een tijdje een letterketting met de initialen van mijn zoontjes en vriend. Toen ik Kaya sieraden ontdekte, was ik gelijk enthousiast! Ik heb voor de letters T, O en F gekozen. Bij elkaar dus het woord TOF, wat ik wel weer leuk vond omdat ik ze natuurlijk ook heel tof vind ;-)! Het is een heel dun, elegant kettinkje. Heel speciaal, en je hebt dan toch je dierbaren een beetje bij je.

Kayasieraden.nl verkoopt niet alleen hele mooie kettingen, maar ook echt prachtige armbanden, bedeltjes, ringen en oorbellen. Ik weet bijna zeker dat er voor ieder wat wils is.

Wie zit er achter KayaSieraden.nl?

Tanja Rakhou is de eigenaresse en ontwerpster van Kaya Sieraden. Het idee begon toen haar dochtertje 3 jaar was. Dagelijks werd haar sieradenkistje geplunderd, omdat haar dochtertje er net zo mooi uit wilde zien als haar mama! Dat herkennen wij mama’s bijna allemaal wel, toch? Voor een feestje wilde haar dochter Kaya hetzelfde sieraad als mama. Haar quote ‘dan kan iedereen zien dat we bij elkaar horen’. Aan deze oproep wilde Tanja natuurlijk gehoor geven. Écht alle winkels heeft zij afgezocht naar zo’n sieraden set, maar nergens te vinden! Zo is Tanja dus op het idee gekomen om zélf een winkel te beginnen.

Giving back

Wat ik ook erg mooi vind aan het bedrijf is dat ze aan Giving Back Project mee doen. Wat houdt dat precies in? Dat leggen zij perfect uit:

Kaya gelooft dat een commerciële organisatie een steentje kan bijdragen. Het klinkt misschien een beetje als een Miss World verkiezing, maar het zou mooi zijn als we de wereld een klein beetje beter achterlaten dan dat we haar gevonden hebben. Daarom doneert KAYA per sieraad een bedrag aan stichting Eduki, zodat een kind in Gambia naar school kan. Wellicht een kleine druppel op een gloeiende plaat, maar het voelt ontzettend goed om niet alleen een winstoogmerk te hebben, maar ook echt concreet bij te dragen aan kinderen aan de andere kant van de wereld. We zijn er trots op dat we voor het schooljaar 2017 totaal €3000 mochten doneren en in de afgelopen jaren ruim 8500. Op dit moment gaan er door donaties 20 kinderen naar school. Hierdoor draagt KAYA bij aan één van de Verenigde Naties ontwikkelingsdoelen voor een betere toekomst, namelijk verzeker gelijke toegang tot kwaliteitsvol onderwijs en bevorder levenslang leren voor iedereen.’

Wil je er meer over weten? Dat kan! Ze hebben namelijk nog veel meer informatie op de website staan: Kayasieraden

Je krijgt dus niet alleen een prachtig sieraad, maar je steunt ook gelijk een goed doel. Dat geeft toch ook wel een goed gevoel?

Dit artikel is geschreven door Nathalie Hogendorf Nathalie is 1 van onze vaste boek reviewers. Iets meer over Nathalie: Nathalie, net 30 geworden en lezen vind ik echt heerlijk. Verdwijnen in een andere wereld en even de rest om je heen vergeten. Relax op de bank, een dekentje erbij en een warme kop thee. Oh, en soms natuurlijk ook iets lekkers ;-). Naast een echte boekenliefhebber, ben ik ook mama van 2 prachtige jongens! De liefde voor boeken heb ik doorgegeven aan de kids, haha. Alhoewel mijn vriend soms ook wel te porren is voor een (echt heel) goed boek.  Nathalie schreef eerder over het thee boek: Puur Thee voor ons.

Dit is ook leuk om te lezen:

You may also like

Laat een berichtje achter