Make-A-Wish, de wens van Dylan

Make-A-Wish

Een poosje terug had ik al geschreven over stichting doe een wens ( Make-A-Wish ), dat Dylan daar aan mee mag doen. Ook vertelde ik dat er nog een aantal wachtende voor hem zijn. Inmiddels is het traject wel al in volle gang.

Wenshalers

Een paar weken terug zijn er twee leuke dames geweest om te kijken wat Dylan allemaal leuk vind en welke wens goed bij hem zou passen.

Dylan zijn grootste wens is om naar Madagaskar te gaan. Hij is dol op dieren en al helemaal op de ringstaart maki. En daar leven ze in het wild. Dylan wil dat zo graag zien en alle andere dieren die daar leven. Uiteraard gaan we niet naar Madagaskar. Maar er komt waarschijnlijk wel een wens met dieren. Dylan wil niet naar een dierentuin, hij vind gevangen dieren zielig. Hij vind een dierenopvang wel erg leuk om te kijken hoe ze dieren redden en kunnen helpen.

Wens van Dylan

Zelf heb ik wel een idee hoe de wens van Dylan eruit zou kunnen gaan zien. Zo denk ik dat hij opgehaald gaat worden in een grote auto en misschien zit zijn grote held Enzo Knol daar dan in. Tegelijkertijd is deze kans ook weer heel klein, omdat Enzo met andere organisaties samenwerkt en momenteel niet met Make-A-Wish Maar het idee wel leuk …

Eten

Dan gaan we vast ergens lekker eten. Daar is Dylan ook dol op.

Dieren

En dan verwacht ik dat we naar een leuke opvang gaan of naar een tof natuurgebied met een boswachter ofzo.

Boomhut

De wenshalers hadden het over slapen in een boomhut. Dylan is daar super nieuwsgierig naar.

Wat het echt gaat worden …
Dat is nog een grote verrassing. Want we hebben nog geen idee wat de wensvervuller(s) er van gaat maken.

Kids Open

Dylan is gekoppeld aan een team die meedoen aan de Kids Open. Tijdens een golf toernooi proberen deze kinderen dan zoveel mogelijk geld op te halen. Om zo de wens van Dylan in vervulling te kunnen laten gaan. Tijdens deze editie spelen 18 teams bestaande uit 4 jeugdgolfers voor 18 wenskinderen. De jeugdgolfers verzamelen hiermee zo veel mogelijk geld in om de wensen van deze kinderen mogelijk te maken. Dit event is op zondag 12 september.Golfbaan The International gastheer van Make-A-Wish Kids Open, een uniek golfevent van kinderen voor kinderen.

Op de website van Make-A-Wish kun je er meer over lezen.

Dit is ook leuk om te lezen:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *