Make a Wish: leuke nieuws voor Dylan

Dylan mag een wens doen via stichting doe een wens ....

Eindelijk tijd voor iets leuks! Nee, de epilepsie is niet weg en dat zou waarschijnlijk ook niet gebeuren. Wel lijkt het nu even stabiel te zijn. Ik wil nog niet te vroeg juichen, maar er heeft al een jaar niet meer zolang tussen de aanvallen gezeten. Maar er is nog veel meer leuk nieuws … ik ben net gebeld door Make a Wish

Make a Wish

Afgelopen twee jaar heeft Dylan het nodige voor zijn kiezen gehad. Vele medicijnen (die veel met je doen) uitgeprobeerd en tot op de dag van vandaag nog steeds de juiste medicijnen niet gevonden. Hij moest echt op zijn tenen lopen. De epilepsie was echt dag en nacht constant aanwezig. Dit is nu gelukkig wel een stuk minder. En dat is fijn, ik zie Dylan weer een beetje Dylan worden. Hij geniet weer van de leuke dingen van het leven. Hij is weer blij en vrolijk. En toch heeft hij ook een enkelband om zijn been. Hij kan nergens alleen heen. Alleen thuis zijn kan niet. En dat terwijl hij daar wel de leeftijd voor heeft om zelf dingen te ondernemen en te ontdekken.

Toen we net uit Sein kwamen, had ik zo met Dylan te doen. En heb ik hem aangemeld bij stichting doe een wens. En binnen een paar dagen werd ik gebeld. Wow, zo snel had ik helemaal niet verwacht en misschien wel helemaal niet. We hadden een super leuk gesprek. Echter moest de arts eerst toestemming geven of het verantwoord was om mee te gaan. En die heeft groen licht gegeven. En nu werd ik net weer gebeld.

De Wish Journey voor Dylan is begonnen!

Dit houdt in dat ze samen met Dylan, gaan kijken wat hij leuk vind. En nog veel leuker. Ook Justin en Milan worden er bij betrokken. Dat vind ik echt zo super leuk. Want Dylan is dan wel de gene die ziek. Zij moeten er ook veel voor inleveren een moeder die ineens vier weken met Dylan in het ziekenhuis ligt. En alle aanvallen, die ze zien. Is echt zo naar! Het is voor mij al heftig, laat staan voor hen.

Wat gaat er gebeuren?

Dylan kan een speciale app op zijn telefoon downloaden en kan daar dan alles in verzamelen wat hij leuk vind. Foto’s, teksten al dat soort dingen. Dan komt er binnenkort iemand van stichting doe een wens bij ons thuis (of via zoom) en die gaat dan samen met Dylan kijken wat hij allemaal leuk vind. En zo komt de ideale wens van Dylan naar boven.


Het duurt allemaal nog wel even voordat zijn wens in vervulling gaat. Dat maakt voor ons helemaal niets uit, de voorpret is al super leuk.

Wat meer over Make a Wish:

“Als een kind kan geloven dat zijn wens uitkomt, dan kan hij ook geloven dat hij beter wordt”.

Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens jonge patiënten en hun omgeving weer hoop en vertrouwen geeft, en blijvend impact heeft. Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey. Een bijzonder traject waar een grote groep mensen maanden mee bezig is en dat van A tot Z maatwerk is. En dat impact heeft vanaf het moment van kennismaken tot lang na de wensvervulling. Zo maken wij met elkaar herinneringen die een leven lang mee gaan.

Wat gaan ze doen?

Wij zetten alles op alles om zo veel mogelijk wensen te vervullen. Dat doen wij niet alleen. Dat kunnen wij niet alleen. Ons verhaal is niet zomaar een verhaal. Het is een verhaal van alle verhalen van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte. Van zorgzame vrijwilligers, ouders, ziekenhuizen en business partners die samen alles uit de kast halen om het onmogelijke onvergetelijk te maken. Van maanden van voorbereiden, het verheugen op, zorgeloze momenten met familie en van herinneringen. Door onderdeel te zijn van een onvergetelijke Wish Journey krijgt het kind een positieve boost. Zo vinden kinderen én de mensen eromheen weer nieuwe kracht om sterker de toekomst in te gaan.

Mocht je willen dan kun je ook doneren: DONEER NU EN LAAT WENSEN UITKOMEN

Dit is ook leuk om te lezen:

One thought on “Make a Wish: leuke nieuws voor Dylan

  • Ik heb sinds mijn 2e epilepsie en ik weet hoe zwaar het als kind kan zijn. Ik moest altijd met de verschrikkelijke SOS-ketting lopen. Je blog is mooi geschreven (tranen in mijn ogen). Wat zou ik vroeger blij geweest zijn met zo’n actie!!! Sinds mijn 30ste heb ik alles met veel medicijnen onder controle.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.