Professional Beauty Products of the Year 2018

vegan – groene cosmetica – vegan make-up – vegen beauty – vegan huidverzorging – vegan magazine – vegan glossy – beauty awards – product awards – groene beauty

Professional Beauty Products of the Year 2018

Tijdens de spetterende gala-avond ter ere van de Beauty Award op 22 april jl. zijn de winnaars bekend gemaakt van de ‘Professional Beauty Products of the Year 2018’. Wij waren bij deze speciale en spannende avond. Monique Lindeboom van beautyjournaal.nl maakte de winnaars van de producten bekend.

Uitslag

De uitslag is tot stand gekomen door een vakjury en door de uitgebrachte stemmen van de bezoekers van de vakbeurs Beauty Trade Special begin deze maand. Zelf ben ik ook naar de beurs geweest en heb ik een rondje langs verschillende bedrijven gemaakt die genomineerd waren voor deze geweldige award.  Zelf heb ik twee stemmen uitgebracht. In de categorie lichaamsverzorging, mijn stem ging naar AHAVA deodorant 100% vegan.  www.ahava.nl, helaas is de prijs gegaan naar: Cellics Cell Elixer, een poeder voor huidvoeding van binnenuit. “Een goed doorvoede huid zal nog beter reageren op huidverbeterende behandelingen”, stelt de jury.  Zo jammer want hier zit vis in!

De winnaars

In de categorie gezichtsverzorging ging de prijs naar Medik8 Crystal Retinal. Medik8 slaagt er volgens de jury steeds weer in om op trends vooruit te lopen: “De creatieve geest van de formuleerders brengt ons veel verder dan ooit voor mogelijk gehouden is.” Winnaar in de categorie Lichaamsverzorging werd Cellics Cell Elixer, een poeder voor huidvoeding van binnenuit. “Een goed doorvoede huid zal nog beter reageren op huidverbeterende behandelingen”, stelt de jury.

Groene cosmetica

Uiteraard was dit mijn favoriete categorie! Het kiezen in deze categorie vond ik dan ook wel erg lastig. En heel eerlijk mochten ze van mij allemaal winnen. Deze keer is mijn stem wel naar de winnaar gegaan. Na jaren als nagel expert gewerkt te hebben voor een groot nagelverzorgingsbedrijf en als nagel expert geschreven te hebben voor het vakblad Lijfblad. Raad je al waar mijn stem heen is gegaan. Ja naar de groene nagellak remover!

Groene remover De verkiezing kent tegenwoordig ook een categorie Groene cosmetica. Hier ging Zao Nailpolish remover er met de winst vandoor. “Anno 2018 kun je groen, eco, vegan en happy je nagels lakken EN je lak verwijderen”, schreef de jury. “Dankzij de uiterst milde maar ook zo effectieve remover van Zao.”

In de categorie Make-up was de Pupa Roll Liner de overtuigende winnaar bij zowel de vakjury als het publiek. “Verdomd zeg… dit werkt!”, ervoer de aanvankelijk sceptische jury. “En bibberen mag, want de tool vaart een eigen koers.” Winnaar in de categorie Apparatuur werd Positive Ageing – Meso T8+. Tegenwoordig worden meerdere disciplines ingezet om het beste anti-aging resultaat te behalen, weet de jury. De winnende apparatuur geeft een schoonheidsspecialiste volgens de jury “alles om je eigen koers te varen, je eigen protocol op te zetten en zo je doel te bereiken. All in one. Dit is 2018.”

Deze awards werden eerst uitgereikt en daarna de beauty awards voor de schoonheidsspecialistes van het jaar.

Belangrijk platform

De verkiezing Professional Product of the Year is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een belangrijk platform voor leveranciers met nieuwe dan wel innovatieve producten. Dit jaar bestond de vakjury uit Monique Lindeboom (voorzitter), Carla Uppelschoten, Jessica van den Bosch, Angelique Huybregts-Naus en Jeannet Schuurman. Zij nomineerden eerder een aantal producten in iedere categorie en beoordeelde samen met de beursbezoekers van Beauty Trade Special 2018 de genomineerde.

Monique Lindeboom en Kim Kötter  reikten samen de product awards uit, je kan hier het filmpje van de uitreiking zien.

vegan - beauty awards - product awards - vegan beauty - vegan cosmetica - vegan magazine - groene cosmetica

v.l.n.r. Maurice Croes en Meriam Spierings van Herborist Cosmetics bvba, Positive Ageing – Meso T8, Nicole Bolder en Hans Bolder van Medik8 | Irene Harmelink en Duco van Keimpema van Care Cosmetics – Pupa Milan, Alette de Vries en Jan de Vries van Maquis Import, Zao Nailpolish | Isabel van der Sman, Suzan Oerlemans, Caroline de Haas van Cellics Cell Elixer.
Foto: Rokki fotografie

Vega Lifestyle Magazine – Een uniek magazine in Nederland.

Het magazine is 100% vegan

  • vegan redactie
  • vegan inkt
  • vegan inhoud

Het magazine is geschreven en gemaakt door vegans voor: vegans, vegetariërs, flextariërs en iedereen die onze levensstijl een warm hart toe draagt en er graag meer over wil lezen (weten).

Daarom is het ook zo leuk om Vegan Lifestyle Magazine cadeau te geven! Ook als je geen vegan bent is het wel reuze interessant om te weten.

Wat kan je bijvoorbeeld in het eerste magazine lezen?

Bakken en koken zonder ei

Eiwitten – hoeveel heb je nodig en waar zit het in?

Een super gave win-actie waarin je kans maakt op te gekke kookboeken!

Heerlijke recepten, o.a. gevulde eieren

Prikkelende Columns

En nog veel meer.. Op de site kan je er veel meer over lezen.  Enthousiast geworden, online bestellen kan ook!

 

Totaal: € -
Article Categories:
Home

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Don't Miss! random posts ..