Home Blog Sinterklaas boeken tips en winactie

Sinterklaas boeken tips en winactie

Geschreven door Vega Lifestyle

Morgen is het alweer zover dan is sinterklaas weer in het land. En ieder jaar is het weer de grote vraag wat ga je de kinderen geven dit jaar. Speelgoed, iets te knutselen, kleding misschien, schoolspullen en leuke leesboeken vallen altijd wel in de smaak. Wij hebben een aantal leuke Geronimo boeken uitgelezen en delen deze tips graag met jullie. En we hebben ook nog eens een gave winactie.

Geronimo en Thea Stilton boeken …

Van Parijs naar New York – Thea Stilton

Twee verhalen in 1 boek!

De Thea Sisters in Parijs

Vakantie in Parijs, wie droomt daar niet van?! De Thea Sisters gaan kijken bij de modeshow van Julie, een vriendin van Colette. Maar als de collectie opeens gestolen wordt, verandert de vakantie in een nieuw mysterie dat om een oplossing vraagt.

New York in rep en roer

Wanneer Nicky wordt uitgekozen om namens het Topford College naar Amerika te gaan om daar deel te nemen aan de marathon van New York gaan de andere Thea Sisters natuurlijk met haar mee. Ze vinden het geweldig in de stad en maken veel nieuwe vrienden, maar al snel raken ze verwikkeld in een nieuw mysterie. Help jij de sisters om het op te lossen?

Handig om te weten:

Auteur: Thea Stilton
Illustrator: Flavio Ferron
Geschikt voor: 9 – 10 jaar
Ook te koop bij bol.com: Van Parijs naar New York“>Van Parijs naar New York
Aantal pagina’s: 352
Gewicht: 500 gram
Bindwijze: Gelijmd
Verschijningsdatum: 03-09-2019
ISBN: 978-90-859-2213-1

De stilton boeken vallen hier altijd goed in de smaak. Ze lezen makkelijk weg en zijn altijd super spannend. Het lettertype is lekker groot, waardoor het makkelijk te lezen is.

Geronimo Stilton is de bekendste muis van. Deze muis is een alleskunner Hij is eigenaar van een uitgeverij, maar zijn favoriete bezigheid is schrijven. In Rokford op Muizeneiland, zijn al zijn boeken bestsellers! Wat? Ken je ze niet? Het zijn verhalen om te lachen, zachter dan Mozzarella, lekkerder dan Roomkaas en pittiger dan Gorgonzola. Sterke verhalen, verhalen met snorharen, erewoord van Geronimo Stilton.

Winnen …

Wij mogen verschillende van deze boeken verloten onder onze lezers. Wil jij een boek winnen? Laat het ons dan weten in een reactie onder dit artikel. Like ons op Facebook en/of volg ons op Instagram

You may also like

9 Reacties

Avatar
Marian B november 17, 2019 - 1:38 pm

De boeken van Geronimo en Thea Stilton zijn altijd populair bij de kinderen op school. Ik zou graag voor mijn zoon meedoen die druk is met het leren lezen. Het boek ‘het beest in het meer’ niveau M3 zou voor nu wel heel leuk zijn voor hem. Leesstimulatie vind ik erg belangrijk.

Reply
Avatar
hesther pison november 18, 2019 - 6:14 pm

Ik heb zelf geen kinderen, maar hier in de buurt (Katwijk) zijn best veel gezinnen die geen geld hebben voor Sinterklaas cadeautjes voor hun kinderen. Ik zou dus graag meedoen om daar weer een ouder blij mee te maken omdat ze dan een cadeautje voor hun kleine hebben.

Reply
Avatar
Sharon v Bregt november 18, 2019 - 6:34 pm

Gaaf! Mijn dochters vinden deze boeken helemaal te gek! Dus doe heel graag mee voor ze.

Reply
Avatar
Ingrid langstraat november 18, 2019 - 8:04 pm

Wat ontzettend leuk, ziet er heel aantrekkelijk uit om te lezen met die gezellige tekeningen erbij. Leuk voor mijn dochter, kan zij ook haar broertje voorleze!

Reply
Avatar
Saskia november 18, 2019 - 8:35 pm

Elke avond leest eerst mijn zoon en daarna lees ik voor. Lezen blijven leuk voor ons allebei. Een leuk nieuw boek zou ons dan ook heel blij maken.

Reply
Avatar
Judith november 19, 2019 - 7:21 am

Mijn jongste dochter heeft Thea Stilton onlangs ontdekt en vindt de boeken geweldig. Ik doe graag voor haar mee.

Reply
Avatar
Debbie Haveman november 19, 2019 - 8:18 am

Wat een leuke actie! Ik wil graag meedoen voor mijn zoon, die hoop ik wat meer enthousiast te krijgen voor zelf lezen. Deze serie lijkt me erg uitnodigend.

Reply
Avatar
Patricia november 19, 2019 - 2:07 pm

Ja ik doe heel graag mee, onze dochter is gek op lezen. Ik ken deze boeken niet maar ik denk dat onze 9 jarige meid hier heel blij van zal worden.

Reply
Avatar
Els Black november 21, 2019 - 11:06 am

Ik doe heel graag mee voor mijn oudste zoon James!

Reply

Laat een berichtje achter