Vega Lifestyle Magazine… Een droom die uitkomt

Vegan Magazine - vegan lifestyle magazine - vegan - veganisme - inhoudsopgave vegan magazine - veganfood - vegan recepten - veganistische recepten

Een droom die uitkomt!

Voor mij is dit de eerste keer dat ik een eigenproduct op de markt zet. Dit vind ik dan ook echt super spannend.

Een eigen magazine kost toch heel veel geld?

Deze vraag krijg ik regelmatig. Ja een eigen magazine maken kost geld. Waarom doe je het dan? Het is een droom die uitkomt met Vega Lifestyle Magazine. En ik geloof in mijn product. Het is echt een magazine met inhoud.
 • Wat zijn eiwitten?
 • Hoeveel eiwitten heb je nodig
 • Wat is foundation eigenlijk?
 • Wat eet mijn huid
 • Het Leed achter eieren
 • Columns
 • Een leuk interview
 • Bakken zonder ei
 • Heerlijke recepten
 • 2 leuke winacties
 • En nog veel meer….
Met een leuk team heb ik aan dit gave magazine gewerkt en hebben we dit mooie resultaat neergezet. Zelf vind ik het heerlijk om met een magazine op de bank te hangen of lekker in bed voor het slapen gaan. En ik miste echt een vega (lees Vegan) magazine. Eén ding is zeker vegetarisch is in en vegan is hot! Met dit magazine wil ik graag mijn steentje bijdragen om de wereld en nog een stukje mooier en beter uit te laten zien.
Vega Lifestyle Magazine is een feestje om te lezen! Dat is iets wat ik zeker weet, omdat het magazine volstaat met boeiende verhalen, leuke columns, gave foto’s, interessant interview. En de vormgeving, ik ben er zo blij mee. Alleen al door de vrolijke kleuren worden we al heel erg blij.
Adverteerders? Helaas, die heb je amper in je eerste editie. Ze weten immers nog niet wie ik ben en wat voor waanzinnig magazine mijn team en ik gemaakt hebben. Die zouden nu wel flink zitten balen, magazine 2 komt in juli uit (HINT). En de adverteerders die nu al vertrouwen in ons hebben, super bedankt voor jullie steun.
Lezers
Wow, jullie zijn echt fantastisch. Het magazine is nog niet eens op de markt en er zijn er nu al 350 verkocht. Echt super tof. 18 maart is de lancering en na die tijd kan je het magazine bij verschillende verkooppunten en tijdens bepaalde events kopen. En je kan ze blijven bestellen via de website.
Lancering
De lancering is 18 maart 2018 in Utrecht van 17.00 t/m 19.00 en jij kan er nog bij zijn. Stuur ons even een mailtje als jij erbij wil zijn.

Wil jij er zeker van zijn dat jij deze glossy ook in bezit krijgt bestel hem dan nu alvast!

Totaal: € -
 Vegan Magazine
Article Categories:
Het Magazine · Home

Comments

 • Wat een mooie droom. En een super gaaf magazine is het geworden

  Agnes Brouwer maart 9, 2018 10:13 am Beantwoorden
 • WAUW wat een geweldige droom, ik ben er blij mee. Wat ik gezien heb van je magazine vond ik zo onwijs mooi.

  Marielle Brok maart 9, 2018 10:14 am Beantwoorden
 • Echt zo gaaf dit, een geweldige droom!

  Ina Rozen maart 9, 2018 10:16 am Beantwoorden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Don't Miss! random posts ..