Home Blog Vega!Vega stopt …

Vega!Vega stopt …

Geschreven door Vega Lifestyle
Yvonne Bijkersma - Vega Vega

Met tranen in mijn ogen schrijf ik dit bericht. Vega!Vega stopt er komt geen nieuwe uitgave meer van ons mooie magazine. Een eigen magazine was al jaren een droom, Vega!Vega was dan ook een droom die uitkwam. En wat heeft het magazine mij veel geleerd en veel gebracht.

Tegenslagen

Helaas hebben we ook een grote tegenslag gehad. Vegfest 2017 was het moment om mijn plannen en vergevorderde ideeën naar buiten te brengen. Tijdens Vegfest 2017 vertelde ik verschillende mensen over mijn plannen en ideeën. Van een aantal mensen kreeg ik goede tips. Via de website en Facebook schreef ik er ook steeds over. 18 maart 2018 was mijn grote lancering in Utrecht. Het magazine was niet geworden wat ik er van gehoopt had. Of beter gezegd het zag er niet uit! De twijfel was dan ook groot of ik wel of niet naar de lancering zou gaan. Al mijn liefde, passie en geld zat erin. Ik besloot te gaan. Ondanks dat het magazine foeilelijk was en er niet uitzag … Lag er wel een magazine!

Een ander vegan tijdschrift

Toch was er een dame die met het idee aan de haal ging. Ik had haar zelfs verteld waarom ik voor Vega Lifestyle Magazine had gekozen i.p.v. Vegan Lifestyle Magazine. Mijn hele idee had ik met haar gedeeld. Nog geen maand later lag haar magazine in vele winkels. Ik moest hard werken om mijn verkooppunten te laten groeien. Bij bijna elk verkooppunt ben ik persoonlijk langs geweest.

Een brief van de advocaat.

Na een poosje kreeg ik een brief van haar advocaat dat onze namen wel erg op elkaar leken. Nou die naam was ik inmiddels al zo klaar mee, die was al zo besmeurt voor mij. We schreven de advocaat een reactie terug. Gelukkig had ik alles gedeeld op mijn site, Facebook en Instagram. We kregen een brief terug met succes wensen.

Vega!Vega

Zoals gezegd de naam was het voor mij niet meer. Het magazine zag er vreselijk uit. En dan ook nog de naam verwarring. Samen met mijn vrienden bedachten we een nieuwe naam. Vega!Vega nog vele malen mooier ook dan de eerste. Ook het Magazine zag er een stuk frisser en mooier uit. Ik had een andere opmaker in de arm genomen en dat bleek de juiste keus.

Waarom dan toch stoppen?

Hiervoor zijn meerdere redenen …

  • te weinig verkooppunten
  • te weinig abonnees
  • soms genoeg en vaak net te weinig adverteerders
  • privé (mijn kinderen hebben mij nu erg nodig)

Vooral het laatste heeft mij dit doen besluiten. In mijn privé leven gebeurd er zoveel. Uit liefde voor mijn kinderen en respect voor mijn ex ga ik hier niet te veel op in.

In het magazine in mijn voorwoord heb ik het er al een keer eerder over gehad. Ik lig (ja serieus nog steeds) in scheiding. We zijn nu 15 maanden verder en nog geen stap verder … Dit kost mij steeds veel tijd en energie.

Dylan die ziek werd

21 juni werd ik gebeld door school. Ik was net de was aan het ophangen en toen ik weer beneden kwam zag ik dat ik maar liefst 5 oproepen van school had gemist. Dan weet je al dat er iets aan de hand is. De voice mail luisterde ik dan ook niet helemaal af. Ik hoorde Dylan en gevallen en een soort van epileptische aanval. Zo snel ben ik nog nooit op school geweest! Daar lag hij, spierwit, verward, met een mega bult op zijn hoofd. Ik was totaal overstuur, maar hield mij groot bij mijn mannetje. We kwamen niet alleen die dag in een emotionele rollercoaster. De aanvallen volgden elkaar in rap tempo op en de ambulance moest er regelmatig bij komen. Ook het ziekenhuis zag ik vaker en langer van binnen dan ik zou willen. Gelukkig is het nu met medicijnen onder controle en zijn we aan het onderzoeken wat de oorzaak is. Het Facebook verhaal kun je hier lezen.

Kettingbotsing

En of dit alles niet al genoeg is, kregen de kinderen en ik op 16 augustus op de terugreis van een heerlijke week vakantie een kettingbotsing. Samen met mijn ouders en de kinderen waren we een weekje op vakantie geweest. We hadden net ons vakantie huisje verlaten en reden met twee auto’s op de snelweg. We zaten denk ik 10 minuutjes op de snelweg en het was steeds al druk. Voor mij werd er flink geremd en dus moest ik ook remmen, vanuit mijn spiegel zag ik al dat het achter mij lastig ging worden. Ik liet de auto zo ver mogelijk door rollen. Toch kreeg ik 3 tikken van achter, verbaasd keken de jongens mij aan. We zeiden niet veel tegen elkaar. Ik keek alleen maar in mijn achteruitkijkspiegel. Justin zat bij mijn ouders in de auto, ik zag ze botsen en ben meteen de auto uitgesprongen naar hen toe. Gelukkig ging het ook goed met hen en met de mensen in de andere auto’s die met ons gebotst waren. Meteen had ik al pijn in mijn nek. We waren allemaal beduusd en wat van slag. De politie kwam vrij snel en ook de takel wagen voor de drie auto’s die op ons gebotst waren. Door de klap hebben we veel pijn gehad. Zowel de jongens als ik hebben nog regelmatig pijn in onze nek, schouders, hoofd. Zowel Milan als ik hebben de eerste weken regelmatig overgegeven van de pijn. Ik lag veel op de bank van de pijn en vermoeidheid.

Met veel liefde en passie heb ik tot het laatste moment aan het magazine gewerkt!

We stoppen niet met onze website! www.vegalifestyle.nl gaan we laten uitgroeien tot een mooi en inspirerend platform. Wil jij ons steunen? Like dan onze Facebookpagina en/of Instagram

Dit is ook leuk om te lezen:

Happy Pear, de mannen achter het boek Rick Scholtes vertelt……

You may also like

6 Reacties

Avatar
marja november 9, 2019 - 2:44 pm

ik snap het wel, je kinderen gaan voor alles! En je moet ook om jezelf denken! Veel succes met Vegalifestyle.nl en alles wat je verder nog gaat doen in de toekomst misschien…

Reply
Vega Lifestyle
Vega Lifestyle november 10, 2019 - 1:28 pm

Wat een lief berichtje. Super bedankt.

Ja, kids zijn mijn eerste prioriteit.

Reply
Avatar
Geanne november 9, 2019 - 3:00 pm

Wat ontzettend verdrietig dat het avontuur hier moet stoppen. Wat is het een mooi magazine geworden en wat heeft iedereen er veel ingestoken!
Ik wens jou en de kinderen een liefdevolle en rustige periode toe en natuurlijk heel veel succes met de Vega Lifestyle website 🙂

Reply
Vega Lifestyle
Vega Lifestyle november 10, 2019 - 1:26 pm

Lieve Geanne,

Heel erg bedankt voor al je inzet en fijne samenwerking. In de website ga ik mijn “ei” helemaal kwijt kunnen.

Reply
Avatar
Hannah van Volen november 9, 2019 - 5:35 pm

Zo jammer Yvonne, maar begrijpelijk. Ik kijk uit naar nieuwe berichten op je site! Heel veel succes met alles.

Reply
Vega Lifestyle
Vega Lifestyle november 10, 2019 - 1:25 pm

Wat lief, dank je wel voor al je steun.

Reply

Laat een berichtje achter