Wie zijn wij

Yvonne Ufkes, brein achter (onder andere) Vega Lifestyle Magazine….

Wie is Yvonne?

Ik ben Yvonne  een jonge vrouw, getrouwd met Edwin en samen hebben we drie kinderen (zoons). Ik ben geboren en getogen in Drenthe (Meppel), maar ging 12 jaar geleden voor de liefde naar Groningen. We wonen met het gezin in een woonwijk in Groningen (stad). Ik heb 3 blogs en een website die bij dit leuke  magazine hoort.

Typisch Yvonne:

VROLIJK   overlopend van energie    creatief     WINKELEN     eerlijk     aanpakker     niet wachten, maar doen!   Groningen    resultaatgericht      man en drie zoons   LEZEN EN SCHRIJVEN

Paradepaardje:
kidzblogger, vegafoodblog en schoonheidspromotie

Echt beauty meisje:

Als meisje was ze al echt een dametje en dol op beauty. Schrijven vond ze ook altijd al erg leuk. Dus het is niet verbazingwekkend dat freelance visagiste en beauty expert Yvonne Ufkes zes jaar geleden een serieus blog startte over alles wat met beauty te maken heeft. Wat minder voor de hand ligt is dat dat ene blog uiteindelijk zou resulteren in drie blogs over onderling heel verschillende onderwerpen. Die door de schakel ‘Yvonne’ toch heel logisch met elkaar verbonden zijn. Het mooie is dat deze drie blog straks weer gaan samensmelten op vegalifestyle.nl Hier komen alle onderwerpen weer terug. Het magazine kon dan ook niet uitblijven.

Het magazine

Ruim een jaar geleden ontstond mijn foodblog, toen was ik nog vegetariër. Al snel merkte ik dat vegan comming up was. Zo ging ik steeds vaker vegan koken en publiceerde deze recepten. De recepten sloegen aan bij een ruim publiek. Ik werd steeds nieuwsgieriger naar het  veganisme, het bleek helemaal niet zo lastig te zijn als ik eerst dacht.  Wat eet je dan wel? Dat kan je zien op de vegafoodblog.nl en op vegalifestyle.nl. Een eigen magazine kriebelde al heel lang. Nu bijna een jaar geleden ontstond het idee om een vegan magazine te gaan maken. Ongeveer een jaar geleden begon ik met mijn Vegafoodblog (www.vegafoodblog.nl). Ik merkte al snel dat er veel blogs en kookboeken zijn voor Vegans. Ik miste echter een leuke glossy! Het kriebelde al een poosje en in de zomervakantie heb ik de knoop door gehakt: ik begin een eigen Glossy!

 

 

 

Yvonne Ufkes, brein achter (onder andere) Vega Lifestyle Magazine

Waarom een glossy?

Zelf miste ik echt een Vega Glossy in het schap. Zelf zit ik graag op de bank met een tijdschrift. Maar het is ook lekker in bed voor het slapen gaan!

Onze Glossy komt vier keer per jaar uit.  Daarnaast vinden jullie op de website www.vegalifestyle.nl dagelijks lekkere recepten, beautytips en andere Vega “styles of Life”.

En vanzelfsprekend……deze Glossy is gemaakt van Vegan inkt!

De redactie:

 • Yvonne Ufkes (hoofdredacteur)
 • Janneke van der Meulen (Chef redactie)
 • Geanne Schutter
 • Lobke Faasen
 • Elise Hiddinga
 • Sarah Vischedijk
 • Petricia Siepman
 • Jantien van der Meer

 

Wat kan je verwachten?

 • Nieuwe recepten
 • De column van Janneke van der Meulen
 • Beautytips
 • Leuke interviews met bekende en onbekende Nederlanders en Belgen
 • en nog veel meer!

Het magazine is in vier rubrieken ingedeeld: Lezen, Food, Beauty en Inspiratie.

In dit Magazine gaat het om onze Lifestyle: niet alleen Food, maar ook Beauty, Fashion en alles wat bij een Vega Lifestyle past vinden jullie in dit Magazine.

We zijn het enige blad in Nederland die al deze onderwerpen aan bod laat komen.

 


Don't Miss! random posts ..