Winactie: NATUURLIJKE ZWARTE OLIJFZEEP – SAVON NOIR

Savon Noir - Vega

Winactie: NATUURLIJKE ZWARTE OLIJFZEEP – SAVON NOIR– VAN MARIUS FABRE:

GREEN CLEAN VOOR HUIS, TUIN & HUISDIER

Shampoo voor de hond, vlekverwijderaar voor kleding en reiniger voor de vloer – de beroemde savon noir van familiebedrijf Marius Fabre is even natuurlijk als multifunctioneel. Deze pure, zwarte olijfzeep op basis van plantaardige oliën wordt gemaakt in de oudste zeepfabriek van Frankrijk en bevat geen toegevoegde geur- en kleurstoffen of andere narigheid. Dat betekent zacht voor de huid, maar ook voor het parket, de muren en vloer van de badkamer en nog veel meer. Deze natuurlijke schoonheid vervangt moeiteloos een kast vol producten voor het reinigen en onderhouden van huis, tuin en huisdieren. Vieze vloeren van terracotta tot hout, aangekoekte pannen, vlekken in kleding – zwarte zeep weet raad. Schoon was nog nooit zo groen!

ostalgisch geluk in huis

Savon Noir is bijzonder. Marius Fabre is dé producent in Frankrijk van deze zwarte zeep met brede range plus uniek recept voor in en om het huis. Neem nou het zeeppompje met nostalgisch etiket als knipoog naar de jaren ’50 – decoratief én handig voor de afwas. De zwarte olijfzeep is puur natuur en ontzettend zacht voor de huid. En savon noir kan meer, veel meer. Het is uiterst effectief bij het schoonmaken van de vloer, ongeacht of die van hout, steen, linoleum of marmer is. Tegels in keuken en badkamer blinken weer als nieuw en ook je zilveren bestek en juwelen worden prachtig schoon. Verfkwasten schoon te maken en planten te beschermen tegen bladluis en andere insecten. En de hond kan er heerlijk mee in bad. Hoe multifunctioneel wil je het hebben?

Een gezonde tuin

Wie van tuinieren houdt kan met de zwarte olijfzeep zijn hart ophalen. Het is een groen alternatief zonder gifstoffen dat volkomen veilig is voor mens en milieu. De zeep – voor de tuin speciaal geleverd in een handige spray – is ideaal om planten te beschermen tegen bladluis en andere insecten en om die nare zwarte schimmel te verwijderen. Heb je een moestuin? Zwarte olijfzeep is volledig veilig om je radijsjes, basilicum en fruit mee te besproeien. Het is puur natuur en is met het Ecocert® keurmerk zelfs toegestaan in de biologische landbouw. Je tuin ligt er prachtig bij en het milieu heeft er geen enkele last van. Kortom: een gezond schoonmaakmiddel voor een gezonde tuin.

Over Marius Fabre

Marius Fabre is de oudste zeepfabriek van Frankrijk. In dit familiebedrijf wordt gewerkt volgens de Savon de Marseille-traditie, met uitsluitend natuurlijke ingrediënten en volgens eeuwenoude receptuur. De eerste sporen van de Marseille-zeepproductie voeren zelfs helemaal terug tot de Middeleeuwen. Vandaag de dag zwaait de vierde generatie Fabre – de zussen Julie en Marie – de scepter over de fabriek. De beroemde Savon Noir wordt al 115 jaar gemaakt op basis van plantaardige oliën, zonder toegevoegde geur- en kleurstoffen of toevoegingen op basis van aardolie of dierlijke vetten. De zeep is gepatenteerd en heeft het Ecocert® label voor biologische landbouw. Zie ook www.savondeprovence.nl.

Winactie

Ben jij enthousiast geworden over deze veelzijdige zeep? Dat komt goed uit, want wij mogen 3 flacons weg gaan geven. Doe jij ook mee? Laat een reactie onder dit artikel achter of stuur ons een email. Delen op facebook wordt zeer gewaardeerd.

We zouden het erg leuk vinden als je ons liked op Facebook of gaat volgen via Instagram

Deze winactie loopt tot 2 april 2018…

De winnaars zijn

An na

Justin

Willemein

Gefeliciteerd!

Zouden jullie ons een email met jullie adres willen mailen.

Had jij ons magazine al gezien?

  Vegan Magazine

Article Categories:
Home

Comments

 • Echt wel! Ik doe graag mee

  facebook: An Na

  Anna maart 26, 2018 12:36 pm Beantwoorden
 • Wat een leuk artikel! Kan ik wel gebruiken, ik woon net op mezelf en heb nog niet alle vegan schoonmaakmiddelen kunnen verzamelen. Keep up the good work!

  Esther maart 26, 2018 12:38 pm Beantwoorden
 • Oeh wat een leuk cadeau om te winnen! Ik doe mee en volg op Facebook!

  Jenneke maart 26, 2018 3:17 pm Beantwoorden
 • Ben heel nieuwsgierig!!! Doe graag mee!!

  Jenny maart 26, 2018 5:22 pm Beantwoorden
 • Ik ding heel graag mee. Wellicht een weldaad voor mijn eczeemhuid.

  Anita H. maart 26, 2018 11:06 pm Beantwoorden
 • Dit lijkt me echt een uitkomst! Probeer het graag uit

  Aide maart 28, 2018 9:22 am Beantwoorden
 • Dit lijkt me geweldig om te gebruiken in en om m’n huis. Ben net begonnen met een eigen moestuin en was al opzoek naar evt biologisch verantwoorde middelen om evt m’n jonge ‘spruiten’ te beschermen dus zeer verrast dat ik lees dat deze savon noir me hierbij zou kunnen helpen. Ik doe graag mee met de winactie en uiteraard volg ik jullie al op Facebook

  Laura april 4, 2018 12:38 pm Beantwoorden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Don't Miss! random posts ..