Verhit zonnebloemolie in een braadpan op middelhoge temperatuur en fruit de uien 5-6 minuten totdat deze glazig beginnen te worden. Voeg de knoflook, gemberwortel en de jalapeño toe en bak die nog 1-2 minuten mee tot de knoflook begint te geuren.
Voeg de tomatenpuree toe, roer goed door en bak 4-5 minuten tot de olie van de puree begint te scheiden. Voeg het komijnpoeder, koriander- poeder, kaneelpoeder en de kruidnagel toe en roer goed door. Voeg ook de tomaten, groente- bouillon en de pindakaas toe en breng het geheel aan de kook.
Voeg de flespompoen blokjes toe, verlaag de temperatuur en laat 45 minuten sudderen met de deksel op de pan terwijl je af en toe roert. Voeg in de laatste 10 minuten van de kooktijd de boerenkool en de witte bonen toe. Proef en breng op smaak met limoensap en zout en peper.
Bereid de rijst volgens de instructies op de verpakking en zet opzij.
Verdeel de rijst en de domoda over de borden en garneer met koriander.Eet smakelijk!