Ga terug
+ servings
Paddestoelen wrap
Afdrukken

Paddenstoelen wrap

Porties 2
Auteur Jubinka

Ingrediënten

  • 150 gram oesterzwammen in reepjes getrokken
  • 100 gram champignons in stukjes
  • 1 ui gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook geperst
  • 2 eetlepel olijfolie
  • zout naar smaak
  • 1 theelepel tijm
  • 1 theelepel gerookte paprikapoeder
  • 1 theelepel balsamicoazijn
  • gemalen zwarte peper naar smaak

ook nodig

  • 2 wraps
  • 40 gram vegan roomkaas
  • 100 gram sla
  • 4 cherrytomaatjes in stukjes
  • 2 cm komkommer in stukjes

Instructies

  • Breng een koekenpan op temperatuur, de olijfolie erin en dan ook de ui. Karameliseerd de ui, knoflook erbij en nog even 1 minuut meebakken. 
  • Oesterzwammen en champignons erbij. Tijm, paprikapoeder erbij. Bak tot het vocht is verdwenen. Balsamico azijn erbij, bak nog 2 minuten. 
  • Smeer de roomkaas op beide wraps, sla erop, tomaat en komkommer. De paddenstoelen-mengsel mag er nu ook over. Oprollen.
  • Leg de wraps nog even in de koekenpan voor 2, 3 minuten aan beide kanten, snij doormidden.
    Eet smakelijk.