Zet het kniepertjes ijzer aan om warm (heet) te worden
Laat het water koken en doe hier de suiker bij in. De suiker moet helemaal opgelost zijn
Doe dan de margarine erbij, zodat deze goed smelt
Laat het geheel goed afkoelen (zet de pan, buiten neer. Lekker koud en zo afgekoeld dus).
Doe alle overige ingrediƫnten erbij en klop met de (staaf)mixer tot een mooi dun beslag.
Doe het beslag in een spuitzak of lepel spuit of giet het in het midden van het ijzer en knijp het apparaat dicht. Na ongeveer 30 seconde is het kniepertje klaar. Als het goed is, geeft het lampje aan wanneer hij klaar is (dan springt het lampje namelijk van rood naar groen.
Vind je het beslag nog te dik? Dan kun je er nog een beetje water door mengen. Vind je het juist de dun, dan kun je er nog een beetje bloem door doen.
Haal het kniepertje er met een paletmes vanaf en leg hem dan plat neer.