Ga terug
+ servings
Vegan Scrambled Eggs een heerlijk vegan ontbijt.
Afdrukken

Vegan Scrambled Eggs

Vegan roerbakei een heerlijke start van de dag
Gang Breakfast, Ontbijt
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 10 minuten
Porties 2 personen
calorieën 702kcal
Auteur Yvonne

Ingrediënten

  • 250 gram tofu
  • 1 eetlepel sojasaus
  • 1 theelepel mosterd
  • 1 teentje knoflook
  • 1 theelepel kala namak
  • 1,5 theelepel kurkuma
  • snufje zwarte peper

Voor bij de Vegan Scrambled Eggs

  • 2 tomaten
  • 50 gram verse spinazie
  • 4 sneetjes geroosterd brood

Instructies

  • Laat de tofu uitlekken en snijd het dan in blokjes, doe de tofu in een kom.
  • Voeg de sojasaus, kala namak en kurkuma toe. Laat dit minimaal een uurtje intrekken. Ik laat het ook wel eens een nacht intrekken.
  • Doe het in de koekenpan, en voeg de geperste knoflook en mosterd toe. Roer alles goed door elkaar. Voeg naar smaak peper toe.
  • Doe de spinazie in een koekenpan en laat het slinken. Je kunt er ook voor kiezen om er sla bij te serveren. De tomaten kun je even bakken in de pan of er rauw in stukken bij serveren.
  • Toast het brood, zelf doe ik dat in de airfryer

Nutrition

Serving: 2personen | Calories: 702kcal | Carbohydrates: 71g | Protein: 48g | Fat: 22g | Fiber: 13g