Maak eerst van de koekjes kruimels. Dit kan je makkelijk doen met een staafmixer of met een keukenmachine.
Schep de kokos door de kruimels en daarna mag ook de zout en de boter erdoor geschept worden.
Doe de mix in de vorm en duw goed aan met je siliconen spatel en daarna met een glas. Vergeet ook niet om randjes te doen. Nu mag je hem even in de koelkast zetten.
laag 1 VEGO chocoladelaag
De VEGO even loskloppen met een mixer. Daarna de roomkaas loskloppen. Dan mag de roomkaas bij de VEGO. Nog even goed mixen. Schep in de bodem en maak glad.
Aan de buitenste rand plakjes aardbei leggen.
Laag 2 slagroomlaag
Klop de slagroom met de poedersuiker stijf. Klop de roomkaas los. Weer samenvoegen en nog even mixen. Nu mag ook deze laag bovenop de chocolade, beetje glad strijken.
De gehakte amandelen heb ik er vervolgens op gedaan en wat gesmolten chocolade eroverheen gedrizzeld.
Laat een paar uur in de koelkast opstijven, het liefst een nacht.Eet smakelijk!