Ga terug
+ servings
Cashew-kokos yoghurt
Afdrukken

Cashew Kokos Yoghurt

Romig, eigentijds
Gang Breakfast
Voorbereidingstijd 12 uur
Bereidingstijd 2 minuten
Porties 2
Auteur Jubinka

Equipment

  • blender of keukenmachine

Ingrediënten

  • 150 gram cashewnoten
  • 120 milliliter water
  • 50 milliliter kokosmelk
  • 2 dadels ontpit, uiteraard
  • 1 theelepel citroensap of meer als je van een zuurdere variant houdt
  • 1/2 theelepel vanille-extract
  • 1 snuf zout

Instructies

  • De cashewnoten met water en de dadels een nacht laten weten.
  • Schep de noten en dadels in de blender, doe de citroensap, vanille-extract en zout erbij. Mix in een dun straaltje de water erbij, waarin de noten hebben gestaan erbij. Nu mag ook de kokosmelk erbij.
  • Schep in een kommetje en maak op met lekker fruit, granola, kokosrasp of chiazaad.
    Eet smakelijk!