Ga terug
Vegan 'Ei' Muffin
Afdrukken

Vegan 'Ei' Muffin

Auteur Jubinka

Ingrediënten

  • 3 'eieren' vegan dus
  • 50 gram geraspte kaas
  • 1 eetlepel italiaanse kruiden
  • 100 milliliter plantaardige melk
  • 75 gram wortel in kleine blokjes
  • 75 gram doperwtjes
  • 1/2 rode paprika in stukjes
  • 50 gram bloem
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • De oven op 200 graden voorverwarmen.
  • De wortel en paprika koken, 4 minuten, als er nog 2 minuten op de timer staat gaan de doperwtjes erbij. Deze stap is optioneel, wil je bite in je groenten, laat ze dan rauw voor je ze in het mengsel doet.
  • Maak de 'eieren' in een kom, voeg de plantaardig melk toe. Voeg zout en peper toe en de Italiaanse kruiden. 
  • Als laatst mag de meel en geraspte kaas erdoor.
  • De groenten mogen er nu ook bij.
  • Verdeel over de 6 muffinvormen. Ze mogen nu voor 30 minuten de oven in, tot ze gaar zijn.
    Eet smakelijk!