Ga terug
+ servings
Peanutbutter-jelly oats
Afdrukken

Peanutbutter-jelly overnight oats

Gang Ontbijt
Trefwoord jam, makkelijk, ontbijt, overnight oats, pindakaas, snel
Bereidingstijd 8 minuten
Porties 1
Auteur Jubinka

Ingrediënten

  • 40 gram havervlokken
  • 1 eetlepel pindakaas
  • 2 eetlepel eiwitpoeder chocolade of vanille
  • 1 theelepel cacao
  • 1/2 eetlepel chipzaad
  • 1/2 eetlepel lijnzaad
  • 120 milliliter rijstmelk of een andere plantaardige 'melk'
  • 6 gram amandelstiftjes
  • zout naar smaak

tweede laag

  • 2 eetlepel cocosyoghurt
  • 1 theelepel aardbei-jam

derde laag

  • 20 gram pure chocolade
  • 1 theelepel kokosolie
  • zoutvlokken naar smaak

Instructies

  • Alle droge ingrediënten, behalve de amandelstiftjes goed mixen. Pindakaas erbij, roer goed. De rijstmelk erbij, mix nog eens goed. Met een lepel glad strijken de bovenkant, de amandelstiftjes kunnen er nu bovenop, voor een kleine crunch.
  • In een tweede kommetje yoghurt en jam goed roeren. Doe deze laag nu bovenop de eerste en zorg dat de eerste laag helemaal bedekt is. Maak weer glad.
  • In een ander kommetje chocolade en kokosolie de magnetron in. Een halve minuut per keer, goed roeren tot het is gesmolten. Schenk over de oat-yoghurt. Zoutvlokken erover.
  • Laat minstens 2 uur in de koelkast, het liefst een nachtje. Eet smakelijk