We beginnen onderaan, doe alle ingrediënten in een keukenmachine, zet aan en zorg dat het deeg bij elkaar komt. Lukt dat niet helemaal voeg dan 20 a 30 milliliter water of plantaardig melk toe en probeer opnieuw.
In een vorm doe je bakpapier, het deeg voor de onderste laag erin en druk goed aan, met de onderkant van een glas of een lepel.
Alle ingrediënten voor de middelste laag bij elkaar in een kom en roer het tot het een deeg wordt.
Dit mengsel mag op de onderste laag, weer goed aandrukken, voor het mooiste resultaat.
Smelt de chocolade au bain marie of in de magnetron. Gesmolten doe de melk erbij, eerst 1 eetlepel, goed roeren, dan nog 1 tot alles goed door elkaar zit. Het lijkt misschien alsof het niet goed gaat, dat idee had ik ook de keren dat ik het maakte, maar vertrouw. In de vorm gieten en eventueel goed verspreiden.
Laat in de koelkast staan voor minimaal 3 uur. Haal uit de koelkast en uit de vorm, snij in stukjes en......Eet smakelijk!