Ga terug
Broccolisoep met notencrunch
Print

Broccolisoep met notencrunch

Servings 0

Ingrediƫnten

  • 2 sjalotjes
  • 500 gram broccoli
  • 1 liter groentebouillon
  • 200 ml kookroom
  • Peper en zout
  • Scheutje olie

Notencrunch

  • 1 handje cashewnoten
  • 1 handje walnoten
  • 1 handje sesamzaadjes

Instructies

  • Doe op een ovenschaal de sjalotjes en de broccoli met peper, zout en olijfolie. Rooster dit voor 20 minuten
  • Doe alles in een pan en voeg de bouillon toe, en pureer alles.
  • Verwarm de soep en voeg een scheutje kookroom toe.
  • Maak ondertussen de notencrunch. Hak de noten grof. Doe de sesamzaadjes erbij. Meng de noten met het zout en de olie.
  • Doe de noten en sesamzaadjes met het zout en olie in een koekenpan en bak (rooster) ze even goed aan.
  • Doe de soep om de kommen en verdeel de notencrunch erover