Ga terug
Chocolade Kokostaart
Print

Chocolade kokostaart

Gang Dessert, Snack, zoetigheid
Servings 0
Author Jubinka

Equipment

  • keukenmachine

Ingrediënten

  • 140 gram zachte dadels ontpit
  • 40 gram geraspte kokos
  • 25 gram pompoenpitten
  • 2 eetlepels cacao
  • 2 eetlepels kokosolie gesmolten

kokoscreme

  • 125 gram cashewnoten 12 uur geweekt
  • 240 gram geraspte kokos
  • 80 milliliter ahornsiroop
  • 1 theelepel vanille extract

Chocoladelaag

  • 170 gram ahornsiroop
  • 170 gram kokosolie
  • 80 gram cacaopoeder

Instructies

  • Eerst je vorm bekleden met bakpapier. Neem alle bodem ingrediënten, doe ze in een mixer, zet aan tot je een kruimeldeeg hebt. Duw de deeg op de bodem, dan in de koelkast. 
  • De ingrediënten voor de kokos crème in de blender en mix tot een gelijkmatig mengsel. Doe dit op de bodem, weer mag hij in de koelkast. 
  • Alle ingrediënten voor de chocoladelaag samenvoegen in een kom, roer goed. Schenk over de taart. Laat minimaal 8 uur opstijven in de koelkast, snij in stukjes.
    Eet smakelijk!