150gramsperziebonengepunt en in 2 cm stukjes gesneden
150gramtaugé
2eetlepelolijfolie
zout
handjecashewnoten
Pindasaus
50grampindakaasmet stukjes
80milliliterkokosmelk
1teentjeknoflookgeperst
1centimetergembergeraspt
1/2-1theelepelsambal
Instructies
Aangezien de krieltjes al zijn voorgekookt, doe ik ze gelijk in een voorverwarmde oven van 200 graden. Ze mogen 25 minuten in de oven.
De bloemkool, broccoli en sperziebonen kook ik even kort, 2-3 minuten. Dan in een vergiet en afspoelen met koud water.
Roer intussen de dressing goed door. Misschien heb je wat meer kokosmelk nodig dat ligt aan de pindakaas die je gebruikt. Breng op smaak naar eigen inzicht.
Na 25 minuten mogen de taugé, sperziebonen, bloemkool en broccoli toe worden gevoegd bij de krieltjes. Doe er nog wat olie en zeezout op en hup de oven in voor nog eens 15 minuten.
Dien warm op en serveer de dressing er apart bij.Eet smakelijk!