Ga terug
salade van courgette- en komkommerlinten
Print

salade van courgette- en komkommerlinten

Servings 0

Ingredients

  • 400 gram courgette met de kaasschaaf in linten geschaafd
  • 1 ui, in halve ringen gesneden
  • 400 gram  komkommer met de kaasschaaf in linten geschaafd
  • 2 wortels met de kaasschaaf in linten geschaafd
  • 2 eetlepels extra vergine olijfolie
  • 2 theelepels stroop of agave siroop
  • 2 eetlepels appelazijn
  • 150 gram vegan feta of witte kaas verkruimeld
  • 4 tomaten in parten
  • Koriander voor de garnering

Instructions

  • Fruit de ui in een pan
  • Je hoeft de courgette linten niet te verwarmen, omdat je het rauw kunt eten. Zelf vind ik het lekkerder als ze even een paar miniten zijn gebakken.
    Doe de courgette en wortel bij de ui in. En laat een paar minuten bakken. Laat het daarna afkoelen.
  • Hussel de courgette-, wortel en komkommerlinten met de extra vierige olijfolie en appelazijn.
  • Doe nu ook de tomaat een feta erdoor.
  • Doe er een plukje koriander op en verdeel dan een beetje stroop erover.