Print
Spaghetti met groenten en vegan gehakt
Servings 2 personen
Calories 1267kcal
- 400 gram spaghetti
- 1 rode paprika
- 2 uien
- 2 tenen knoflook
- 1 courgette
- 300 gram vegan gehakt
- 400 gram passata
- 3 el gedroogde basilicum
- 3 el gedroogde oregano
- Peper en zout naar smaak
Snijd de paprika, courgette en ui in blokjes. Pers de knoflook fijn.
Zet en pannetje water op voor de spaghetti en kook volgens verpakking.
Fruit de ui en knoflook aan in een grote koekenpan.
Doe de groenten erbij tot ze wat zachter zijn.
Voeg daarna de passata en de gedroogde kruiden toe. Verwarm het gehakt in de saus en voeg peper en zout naar smaak toe.
Giet de pasta af en roer door de saus.
Calories: 1267kcal | Carbohydrates: 152g | Protein: 68g | Fat: 35g | Fiber: 39g