Ga terug
+ servings
Spaghetti met groenten en vegan gehakt
Print

Spaghetti met groenten en vegan gehakt

Gang diner, Hoofdgerecht
Servings 2 personen
Calories 1267kcal

Ingrediënten

  • 400 gram spaghetti
  • 1 rode paprika
  • 2 uien
  • 2 tenen knoflook
  • 1 courgette
  • 300 gram vegan gehakt
  • 400 gram passata
  • 3 el gedroogde basilicum
  • 3 el gedroogde oregano
  • Peper en zout naar smaak

Instructies

  • Snijd de paprika, courgette en ui in blokjes. Pers de knoflook fijn. 
  • Zet en pannetje water op voor de spaghetti en kook volgens verpakking. 
  • Fruit de ui en knoflook aan in een grote koekenpan. 
  • Doe de groenten erbij tot ze wat zachter zijn.  
  • Voeg daarna de passata en de gedroogde kruiden toe. Verwarm het gehakt in de saus en voeg peper en zout naar smaak toe. 
  • Giet de pasta af en roer door de saus. 

Nutrition

Calories: 1267kcal | Carbohydrates: 152g | Protein: 68g | Fat: 35g | Fiber: 39g