Ga terug
–+ servings
Saucijzenbroodjes
Afdrukken

Vegan Saucijzenbroodjes

Vegan Saucijzenbroodjes, dit was wel iets wat ik echt miste. Maar nu ik ze zo makkelijk zelf kan maken!
Gang Snack
Porties 8

Ingrediënten

  • 8 plakjes bladerdeeg
  • 1 ui
  • 2 verse veganburgers van de AH
  • 1 teentje knoflook
  • 10 blaadjes basilicum
  • halve theelepel paprikapoeder
  • snufjes peper
  • halve theelepel Herbamare Original Kruidenzout
  • 1 eetlepel plantaardige melk of olie

Instructies

  • Zelf heb ik de diepvries bladerdeeg van Koopmans (origineel) gebruikt. Leg voor je begint 8 plakjes alvast buiten de vriezer.
  • Pel de ui en snijd deze in stukken, dan pureren met de staafmixer. Hier doe ik een klein beetje water bij.
  • Pers de knoflook en voeg dit bij de ui.
  • Doe hier ook de basilicum bij en pureer nogmaals alles goed.
  • Voeg de kruiden toe
  • Voeg de vegaburgers toe en meng alles met je handen goed door elkaar. Even goed kneden.
  • Verdeel het mengsel over de bladerdeeg plakjes en vouw ze dicht.
  • Strijk de plantaardige melk of olie over de broodjes
  • Doe de broodjes 30 minuten in de oven op 180 graden.