Vegan Saucijzenbroodjes maak je gewoon lekker zelf

Vegan Saucijzenbroodje - Vegan Saucijzenbroodjes – vegan eten – vegan magazine – vegan tijdschrift – vegan food – vegan lezen – vegan weetjes – veganistisch tijdschrift – veganistisch recept – vegan – veganistisch – vegan bladerdeeg hapjes – vegan finger food – Vega lifestyle magazine – vega tijdschrift

Vegan Saucijzenbroodjes maak je gewoon lekker zelf

Deze vegan saucijzenbroodjes zijn erg lekker, voor de lunch of bij een tapas tafel. Ook op een verjaardag doen ze het erg goed! Dan maak ik er kleine hapjes van. En iedereen vind ze altijd erg lekker. En ze zijn super makkelijk te maken.

 

Vegan Saucijzenbroodjes wat heb je nodig voor 8 broodjes?

8 plakjes bladerdeeg (deze zijn vegan)

2 verse veganburgers van de AH (er zitten twee in 1 pakje)

1 ui

1 teentje knoflook

10 blaadjes basilicum

1/2 theelepel peper

1/2 theelepel paprikapoeder

iets meer dan een halve theelepel  Herbamar (van A vogel)

1 eetlepel plantaardige melk of olie

 

Vegan Saucijzenbroodjes hoe maak je het?

Zelf heb ik de diepvries bladerdeeg van Koopmans (origineel) gebruikt. Leg voor je begint 8 plakjes alvast buiten de vriezer

Pel de ui en snij deze in stukken, dan pureren met de staafmixer. Hier doe ik een klein beetje water bij.

Pers de knoflook en voeg dit bij de ui.

Doe hier ook de basilicum bij en pureer nogmaals alles goed.

Voeg de kruiden toe

Voeg de vegaburgers toe en meng alles met je handen goed door elkaar. Even goed kneden.

Verdeel het mengsel over de bladerdeeg plakjes en vouw ze dicht.

Strijk de plantaardige melk of olie over de broodjes

Doe de broodjes 30 minuten in de oven op 180 graden.

Durf te variëren!

Vegan Saucijzenbroodje - Vegan Saucijzenbroodjes – vegan eten – vegan magazine – vegan tijdschrift – vegan food – vegan lezen – vegan weetjes – veganistisch tijdschrift – veganistisch recept – vegan – veganistisch – vegan bladerdeeg hapjes – vegan finger food – Vega lifestyle magazine – vega tijdschrift

©Vega Lifestyle Magazine

 

Wil je er kleine broodjes van maken, snij ze dan voordat je ze in de oven doet in twee of drie stukken.

 

 

Vegan Saucijzenbroodje - Vegan Saucijzenbroodjes – vegan eten – vegan magazine – vegan tijdschrift – vegan food – vegan lezen – vegan weetjes – veganistisch tijdschrift – veganistisch recept – vegan – veganistisch – vegan bladerdeeg hapjes – vegan finger food – Vega lifestyle magazine – vega tijdschrift

©Vega Lifestyle Magazine

Article Tags:
Article Categories:
Home

Comments

  • Wat een goed idee. Bedankt voor dit heerlijke recept!

    Jenny de Root mei 14, 2018 3:20 pm Beantwoorden
  • De foto trok mij gelijk aan. Wat zien ze er heerlijk uit. Ga ik zeker een keer maken

    Karine brouwer mei 14, 2018 3:23 pm Beantwoorden
  • Ze staan in oven

    mariska Duinkerk mei 14, 2018 3:24 pm Beantwoorden
  • Ik heb ze gemaakt en ze zijn echt heerlijk.

    Karel beester mei 15, 2018 9:46 am Beantwoorden
  • Deze ga ik zo maken voor de kids. Lekkere woensdagmiddag… lunch!

    Chanelle mei 16, 2018 10:16 am Beantwoorden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Don't Miss! random posts ..