E-books

Op deze pagina vind je de leukste en duurzaamste vegan e-books!

E-books vol met heerlijke recepten, vegan tips, producten en veel meer. Laat je inspireren!

e book kerst
vegan bbq

Vegan Kerst

Wil jij je kerst ook graag op een diervriendelijk en duurzamer vieren, maar weet je nog niet hoe? In ons e-book vegan kerst vertellen wij je hoe je dit kunt doen. “Van vegan recepten tot styling tips voor je kersttafel”. Alles komt aanbod in dit vegan kerst e-book.

Vegan Picknicken

Wil jij nog meer genieten van een lekkere boswandeling of een fietstocht? Dat kan met een lekkere vegan en duurzame picknick.

Je vind in dit e-book niet alleen super lekkere vegan picknick recepten. Ook delen wij de mooiste picknickplekken van Nederland.
Picknick musthaves, de tofste picknickmanden, kleed, bestek, borden en …

Vegan barbecueën

Ben jij ook zo dol op barbecueën? Gezellig met je gezin of vrienden in het zonnetje heerlijk eten. Met dit e-book kun je zonder dierenleed en duurzamer barbecueën.

Hier kun je alles lezen over het veganistische barbecue e-book. Er staan niet alleen maar super lekkere vegan gerechten in ….

e-book smoothies
Sinterklaas e book

Gratis e-book smoothies

Ben jij ook zo dol op smoothies? Dan hebben wij goed nieuws. Wij hebben een aantal van onze favoriete smoothie recepten en ons basis recept vind je terug in dit gratis e-book.

Vegan Sinterklaas

Sinterklaas kun je prima diervriendelijk vieren. Dit e-book staat vol met lekkere vegan sinterklaas recepten. Tips voor duurzame sint cadeautjes en nog veel meer.

Vegan Halloween

Halloween wordt in Nederland steeds populairder. Daarom vonden wij het hoogtijd voor een vegan Halloween e-book. Vol tips, de leukste nou ja spannendste films, uiteraard mogen de vegan recepten ook niet ontbreken.

Vegan Pasen

e-book pasen

Nog eventjes geduld … deze komt ruim voor Pasen uit!