Ga terug
–+ servings
Vegan stoofpot met champignons en uien een heerlijk vegan recept.
Afdrukken

Vegan stoofpot met champignons en uien

Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 20 minuten
Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 3 uien
  • 2 bakjes champignons (250 gram per bakje) wij doen 1 bakje witte en 1 bakje kastanje beide andere
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 klein blikje kikkererwten (200 gram) Je kunt ook verse gebruiken
  • 3 wortels
  • 2 eetlepels ketjap
  • 1 theelepel paprikapoeder

Instructies

  • Snijd de uien en fruit deze in een pan
  • Ondertussen snijd je de champignons en pers de knoflook en voeg beide toe aan de pan met uitjes.
  • Snijd de wortel in stukjes en voeg toe aan de pan.
  • Voeg de kikkererwten toen en roer alles goed door elkaar. Laat het een paar minuten sudderen.
  • Voeg de ketjap en paprikapoeder toe. Alles nogmaals goed door roeren.
  • Serveer er een couscous bij of Patatas bravas bijvoorbeeld.