Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Print
Vegan stoofpot met champignons en uien
Voorbereidingstijd
10
minuten
minuten
Bereidingstijd
10
minuten
minuten
Totale tijd
20
minuten
minuten
Servings
4
personen
Ingredients
3
uien
2
bakjes
champignons (250 gram per bakje) wij doen 1 bakje witte en 1 bakje kastanje beide andere
2
teentjes
knoflook
1
klein blikje
kikkererwten (200 gram)
Je kunt ook verse gebruiken
3
wortels
2
eetlepels
ketjap
1
theelepel
paprikapoeder
Instructions
Snijd de uien en fruit deze in een pan
Ondertussen snijd je de champignons en pers de knoflook en voeg beide toe aan de pan met uitjes.
Snijd de wortel in stukjes en voeg toe aan de pan.
Voeg de kikkererwten toen en roer alles goed door elkaar. Laat het een paar minuten sudderen.
Voeg de ketjap en paprikapoeder toe. Alles nogmaals goed door roeren.
Serveer er een couscous bij of
Patatas bravas
bijvoorbeeld.