1zoete aardappel8-10 minuten gepoft in de magnetron, huid eraf en in stukjes gesneden
100gramkerstomaatjesin kwarten gesneden
100gramedamameboontjes
1/4komkommerin de lengte in vieren, het waterige deel haal je eruit en in plakjes gesneden
1bosjeradijsjes
2eetlepelnatuurazijn
1/2eetlepelrietsuiker
hummusik heb 'zongedroogde tomaten' gebruikt
1bosuitjeter garnering
Instructies
Snij de radijs in dunne plakjes en doe ze in een kommetje met de azijn en het suiker. Laat staan tot je klaar bent om te serveren.
Prik gaatjes in de zoet aardappel en leg in de magnetron voor 8-10 minuten.
Zet twee pannetjes met water op, kook de edamameboontjes en de bloemkoolrijst. De boontjes 6 minuten als ze uit de vriezer komen en de bloemkoolrijst 2 minuten.
Afgieten. De kerrie mag door de bloemkoolrijst heen.
Verdeel de bloemkoolrijst over twee kommen. Beleg met de zoete aardappel, tomaatjes, radijs, edamame, komkommer en bosui.
Serveer met een flinke lepel hummus per persoon. Eet smakelijk!