Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Afdrukken
Cheesy venkelsoep met mosterdsmaak
Porties
4
Auteur
Jubinka
Equipment
blender of staafmixer
Ingrediënten
1
eetlepel
olie
2
venkelknollen
in stukjes
2
uien
gesnipperd
3
teentjes
knoflook
2
flinke eetlepels
rijst
1
liter
groentebouillon
zout en peper
naar smaak
1
eetlepel
mosterdzaad
2
eetlepel
edelgistvlokken
Instructies
Verwarm olie in pan, fruit de ui tot glazig. Knoflook erbij, bak 2 minuten, venkel erbij en mosterdzaad bak 6 minuten mee.
Rijst erbij, dan ook groentebouillon, aan de kook brengen, laat 15 minuten pruttelen.
Haal van vuur, edelgistvlokken erbij, soep blenden, proeven en op smaak brengen met zout en peper.
Eet smakelijk!