2theelepelsHerbamare van A.Vogel (of gebruik een bouillionblokje)
Scheutje limoen sap
dit heb je ook nodig
scheutje olie
100mlwater
Instructions
Spoel de sperziebonen af en snijd de voor en achterkant eraf. Snijd de bonen door de midden (je kunt zo ook heel laten) En bak ze ongeveer 3 minuten met een scheutje olie een pan met antiaanbaklaag. En voeg daarna 100 ml water toe.
Pel de uien en snijd ze in halve ringetjes.
Snijd ook de knoflook, zongedroogde tomaat en gember in kleine stukjes.
hak de pinda's en rooster deze in een droge pan
Als de sperziebonen ongeveer 10 a 15 minuten in het water geprutteld hebben. Indien nodig even afgieten. Voeg de ui, zongedroogde tomaat, gember en knoflook toe. En laat even fruiten.
Saus
Doe alles in een kom en meng het door elkaar. Voeg toe aan de pan en roer nogmaals alles goed door elkaar. Laat nog even pruttelen.