Laat de tofu uitlekken
Verhit olie in een ruime pan en voeg de pompoenblokjes toe. Roer de misopasta erdoor en schep even goed door. Schenk de groentebouillon in de pan en breng tegen de kook aan. Zet het vuur dan laag en laat het pruttelen, tot de pompoen gaar is. Mix de pompoenbouillon helemaal glad met de staafmixer.
Doe de noedels in een pan met water en kook volgens gebruiksaanwijzing.
Doe de broccoli met een flinke scheut water in een pan en laat het 5 tot 8 minuten gaar stomen. Zo heeft de broccoli nog een fijne bite. Misschien moet je tussendoor nog een keer water toevoegen. Roer regelmatig door. Voeg na 5 a 8 minuten als al het water verdampt (giet het anders af), de paddenstoelen toe. Ik vind het fijn om ze te bakken in een scheutje boter, maar in olie kan ook. Roerbak ze tot ze gaar zijn maar nog wel een bite hebben.
Snijd de tofu in blokjes en doe ze in een kom en verdeel de maizena erover. Hussel het geheel goed door elkaar. Verhit een flinke scheut olie in een wok of koekenpan. Bak de tofoe lichtbruin en een beetje knapperig.
Maak ondertussen de saus door de gochujangpasta, rijstazijn, suiker, gesneden peper, geperste knoflook en sojasaus met elkaar te mixen in een kom. Als de saus klaar is, voeg je deze toe aan de tofu en hussel alles goed door elkaar. Laat nog 2-3 min. pruttelen.
Verdeel de noedels over twee kommen. Schenk de pompoenbouillon erover. Verdeel de spicy tofu, de paddenstoelen en broccoli over de soep. Doe de taugé erover en strooi er wat sesamzaadjes over. Smullen maar!!