Een curry is eigenlijk altijd wel lekker. Deze rode curry met geroosterde paprika is eentje om je vingers bij af te likken.
Gang Hoofdgerecht
Keuken Indian
Trefwoord curry
Servings 4personen
Author Yvonne
Ingredients
2uien
1stengelbleekselderij
3 wortels
3 paprika's
2teentjesknoflook
1blikjekokosmelk
2theelepelspaprika poeder
1theelepel kurkuma poeder
Wat kun je erbij serveren?
rijst
Instructions
Snijd de paprika's in stukken en doe deze 20 minuten in de oven om te roosteren.
Snijd de ui en doe deze in een pan met een beetje olie of boter en fruit ze aan.
Pers de knoflook en doe deze bij de uien in de pan
De wortels en bleekselderij mogen ook in stukjes gesneden bij de uien in.
Voeg de kruiden (paprikapoeder en kurkuma toe en roer het geheel goed om.
Voeg nu ook de kokosmelk toe en laat pruttelen.
Haal de paprika uit de oven en ontdoe ze van hun velletjes. Snijd in stukken en voeg aan het geheel toe. Nog even paar minuten op laten staan en dan kun je eten.