Sponsor worden van de blog awards?

Vegelifestyle het vegan online magazine van Nederland.

Veganisme is geen hype maar een trend die alleen maar verder zou groeien. Veganisme is razend populair vele grote merken veganzinen hun producten of brengen een vegan variant op de markt. Er komen dan steeds meer vegan bloggers bij en bloggers die over duurzaamheid & groen bloggen. Deze blogs doen het super goed qua lezersaantallen en volgers. Wij willen de lat hoger leggen en de bloggers uitdagen om het beste uit zichzelf te halen en hun blog naar een hoger niveau te brengen

In mei 2022 reiken wij de eerste Vegalifestyle blog awards uit in maar liefst 4 categorieën.. Dit is een uitgelezen kans om jouw producten, webshop en bedrijf onder de aandacht te brengen bij een grote groep vegan en duurzame bloggers en lezers.

De categorieën van de blog awards:

  • Vegan lifestyle
  • Vegan food
  • Groene lifestyleblogger
  • Vegan beauty

Live uitreiking van de blog awards

De blog awards worden tijdens een live event uitgereikt. Tijdens het live event worden ook leuke prijzen uitgereikt. Als bedrijf kun je hier aan meedoen. Er zijn verschillende mogelijkheden om bij de doelgroep en de bloggers onder de aandacht te komen. Denk hierbij aan:

  1. Sponsoring van de goodiebag
  2. Promotie in nieuwsbrieven
  3. Opname in de sponsorpagina
  4. Promotie op social media
  5. Sponsoring van de prijzen
  6. Promotie op Vegalifestyle.nl

Wil jij je product of merk ook zichtbaar maken bij een grote groep bloggers en influencers? Rond om de award zal er veel promotie plaats vinden en alle sponsors worden hierin meegenomen. En dit zou de verkoop van jouw product alleen maar stimuleren.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen: info@vegalifestyle.nl

Heb je een blog wel wil je meedoen aan de Vegalifestyle blog award, hier vind je daar meer info over