Vegan Halloween e-book

Vegan Halloween

Maak je klaar voor een spooktaculaire Halloween-ervaring! Op 31 oktober komt deze betoverende feestdag tot leven, traditioneel gevierd in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada. Maar ook in Nederland heeft Halloween steeds meer aan populariteit gewonnen.

Hoewel het “trick or treat” langs de deuren gaan in andere landen gebruikelijk is, vieren wij het hier vaak gezellig thuis met een spectaculair feestje. En dit jaar belooft het een diervriendelijke Halloween te worden, boordevol griezelige maar gewetenloze traktaties en plezier.

Halloween kan heel goed diervriendelijk

Speciaal voor jou hebben we een e-book samengesteld dat je alle inspiratie geeft die je nodig hebt. Ontdek een wereld vol tips en ideeën om jouw Halloween onvergetelijk te maken. Van angstaanjagende en spannende filmsuggesties tot de meest creatieve verkleedkleren die je kunt dragen. We geven je zelfs knutseltips om de show te stelen tijdens Halloween en gruwelijk goede recepten!

Vegan Halloween toetjes

Vegan Halloween recepten

Natuurlijk mogen de vegan Halloween-gerechten niet ontbreken tijdens jouw feestje, of het nu voor volwassenen is of voor de kleintjes. Ons e-book zit boordevol gruwelijk lekkere recepten die je kunt bereiden. Van zombie-achtige lekkernijen tot skeletvormige snacks en monsterlijke traktaties, je kunt er een hele begraafplaats mee vullen.

Wat kun je zoal verwachten van ons Vegan Halloween e-book? We geven je tips voor de spannendste films die perfect passen bij deze sfeervolle avond. Je zult versteld staan van de gruwelijke recepten die we met je delen. En voor de creatieve geesten onder ons, bieden we leuke DIY-ideeën voor Halloween-decoraties en kostuums.

Kortom, ons e-book Vegan Halloween is jouw gids voor een angstaanjagend en dierenvriendelijk Halloween-feest. Bestel het nu en ontdek alle spannende activiteiten en heerlijke veganistische gerechten die je kunt ervaren tijdens deze betoverende tijd van het jaar.

Het E-book is nu geen € 9,95 maar slecht € 4,95!!

Bestel hier jouw e-book vegan Halloween

Wist je dat we naast dit toffe e-book nog meer vegan e-books hebben?