Vegan-Hotspots

vegan hotspots - vegan uiteten - vegan opstap

Vegalifestyle.nl gaat graag opzoek naar de leukste en lekkerste vegan hotspots. Wat zijn dan hotspots? Je kunt hierbij denken aan restaurants, Cafés, beauty (schoonheidssalons, waxstudio’s, pedicures etc..) tweedehandsshops of markten, hotels, winkels etc..

De vegan hotspots schieten momenteel als paddenstoelen uit de grond en daar zijn wij super blij mee! Hoe leuk en lekker is het om steeds nieuwe dingen te proeven en te ontdekken.  

Vegalifestyle.nl reist het hele land en zelfs Europa af, om de leukste hotspots te bezoeken en te verzamelen.

We hebben een mooi overzicht gemaakt per stad. Door op de stad te klikken kom je bij de leukste, lekkerste en gezelligste hotspots van deze stad uit. Die wij bezocht hebben.

Wat maakt een hotspot dan ook een echte hotspot?

Iedere hotspot is uniek, zo vertellen wij in ons artikel precies wat deze hotspot zo bijzonder en leuk maakt. Naast het lekkere eten (anders komt het niet in onze hotspot overzicht), is er een sfeer die een hotspot een echte hotspot maakt. Bij de een is dit de huiselijke sfeer, of de vriendelijke bediening, of juist omdat ze een stijlvol interieur hebben. Wat het ook is, wij vertellen het je allemaal.