Blog awards

Vegalifestyle het online vegan maazine

Eindelijk is het zover: na maanden zwijgen, mogen we het nu eindelijk van de daken schreeuwen! Wij gaan in 2022 de Vegalifestyle Blog awards uitreiken. De winnaars worden via een live evenement bekend gemaakt. Meer info hierover volgt.

Vegalifestyle.nl gaat in maar liefst 4 categorieën op zoek naar de leukste en beste blogs.

De Vegalifestyle blog awards

Mei 2022 gaan we voor de eerste keer de Vegalifestyle blog awards uitreiken tijdens een leuk live event. Naast erkenning en een leuk event, kunnen de genomineerden ook rekenen op leuke prijzen. Het gaat een jaarlijks terugkerend event worden.

We gaan op zoek naar de beste blog in 4 categorieën namelijk:

  • Vegan lifestyle
  • Vegan food
  • Groene lifestyleblogger
  • Vegan beauty

Heb jij een blog in 1 van deze categorieën?

Je kunt je binnenkort via de website aanmelden. Hou daarvoor onze social media kanalen in de gaten!

Alle aanmeldingen, mits ze voldoen aan de criteria en passend binnen de 4 categorieën, komen in aanmerking voor de Vegalifestyle Blog awards.

Nadat al de aanmeldingen op deze website zijn geplaatst, kan erop gestemd worden. Er blijven dan maximaal 15 per categorie over. Hier kan dan weer op gestemd worden. Er blijven dan 5 bloggers per categorie over, die naar de spannende finale mogen. Deze blogs krijgen een uitnodiging voor de live bekendmaking van de Vegalifestyle Blog awards.

Wat wint de winnaar?

Per categorie wordt er een winnaar gekozen, die naast de erkenning van een vakkundige jury en het Nederlandse publiek zich een jaar lang de winnaar van de Vegalifestyle blog awards mag noemen. Alle winnaars krijgen daarnaast uiteraard een geweldig prijzenpakket.

De jurystemming is gebaseerd op verschillende criteria, zoals:

Hierbij wordt gekeken naar de inhoud (tekstkwaliteit), de vorm (uitstraling, realisatie, vormgeving), de creativiteit en innovatie, de fotografie- en beeldkwaliteit alsook de marketing (Pinterest, Instagram, LinkedIn, Facebook).

Heb jij een blog in een van de genoemde categorieën doe dan mee met de Vegalifestyle Blog awards. Je blog komt dan onder de aandacht van vele vega(n) lezers.

Voor bedrijven

Heb jij een bedrijf en ben je enthousiast over dit concept? Kijk dan zeker even op onze pagina naar de mogelijkheden om te sponsoren.