Samenwerken met Vega Lifestyle

Samenwerken met Vega Lifestyle Magazine… Wat zijn de mogelijkheden?

VEGA Lifestyle Magazine – EEN UNIEK MAGAZINE IN NEDERLAND

Vega Lifestyle Magazine is een 100% vegan magazine, die zeer geschikt is voor vegans, vegetariërs, flextariërs en iedereen die meer wil weten over het veganisme. Of gewoon opzoek is naar heerlijke recepten.

Het is een compleet magazine, het is de vegan vriendin.  Je kan heerlijk lezen, inspiratie opdoen, lekker recepten vinden en nog veel meer. Vega Lifestyle Magazine heeft een oplage van minimaal 5000. Het magazine heeft een hoog lees-intensiteit en mensen bewaren het magazine graag of geven  door.  Vega Lifestyle Magazine is ook heel leuk om  cadeau te geven.  Het magazine profileert zich als eerste vegan magazine in Nederland in een booming sector.

En naast het magazine hebben we een leuke website.  Vele mensen weten inmiddels de weg naar www.vegalifestyle.nl

Typisch Vega Lifestyle Magazine:

VROLIJK   creatief   Kleurrijk eerlijk  inspirerend  vernieuwend 100% vegan

We krijgen inmiddels ook regelmatig de vraag om met ons samen te werken. Wil je vegalifestyle.nl of het magazine inzetten om uw product te promoten of uw dienst onder de aandacht te brengen?

De mogelijkheden zijn eindeloos! We hebben een mediakit (info@vegalifestyle.nl)

Enkele voorbeelden van samenwerkingen:

Advertorial

Een advertorial is een persoonlijk geschreven stuk tekst met foto’s, eigenlijk net zoals een artikel. De foto’s maak ik het liefst zelf. Omdat advertorials altijd tussen de gewone artikelen online komen word het door vrijwel alle lezers gezien. Ook hier zorg ik dat het een leuk stuk wordt dat helemaal bij uw merk, product en bij mijn site past.

Shopping

Shopping zijn artikelen of pagina;s die opgemaakt worden in onze eigen huisstijl. De lezers ervaren deze producten als ‘tip’ van de redactie, waardoor de geloofwaardigheid toeneemt. Er dient wel nieuwswaarde (bijvoorbeeld introductie of een aanbieding) te worden gecommuniceerd

Wij communiceren altijd dat het om een advertorial gaat.

Review van uw product

Uw product of merk extra  onder de aandacht brengen. Dan is het een uitgelezen mogelijkheid om het door ons te laten REVIEWEN.

 

Vegan Lifestyle Magazine - Vegan - recepten -artikelen -beauty

Waarom adverteren?

Vega Lifestyle Magazine bereikt minimaal 5000 lezers direct uit uw doelgroep! De impact Van uw advertentie in het magazine is groot vanwege de hoge leesintensiteit en de bewaarfunctie van het magazine. Vega Lifestyle Magazine biedt u de een uitgelezen kans om uw bedrijf of product te profileren bij een booming sector.

Ons magazine ligt bij verschillende o.a. hotspots om lekker te lezen en bij sommige kan je hem ook kopen. Ook in verschillende wachtkamers van o.a. ziekenhuizen kan je het magazine lezen.
Vega Lifestyle Magazine

Don't Miss! random posts ..