Samenwerken …

vegalifestyle - samenwerken met vegalifestyle

Vegalifestyle.nl is een 100% vegan onlinemagazine. Vegalifestyle is, zoals onze lezers het omschrijven “een website vol goede tips en ideeën”. Of je nu opzoek bent naar informatie over veganisme, wat is dit of dat, recepten, weetjes, beauty, kleding, uitstapjes, vakanties vegan en eiwitten, ijzer B12 etc. op vegalifestyle.nl vind je het allemaal en nog veel meer. Niets voor niets vinden iedere dag honderden en soms zelf duizenden vegans, beginnende vegans, vegetariërs en iedereen die meer wil weten over het veganisme de weg naar onze website.

Samenwerken met Vegalifestyle.nl?

Wat Vegalifestyle.nl uniek maakt is dat wij het totaal plaatje pakken. Niet alleen maar food en recepten, ook alles over beauty en fashion, de leukste hotspots, woontips en trends en … echt alles vind je terug op onze site. Bij onze informatie artikelen geven wij een compleet beeld, en gaan we echt de diepte in. De blogs zijn goed en prettig leesbaar. Dat komt de site zeker ten goede.

Vegalifestyle het vegan online magazine van Nederland!

De voordelen van Vegalifestyle.nl:

  • De artikelen zijn goed en duidelijk geschreven.
  • We werken met een klein team en ik ben zelf meestal aanwezig bij events
  • We werken samen met stagiaires en gastbloggers
  • Onze artikelen gaan de diepte en zijn niet even vluchtig geschreven.
  • Publicatie kan snel en flexibel.
  • We kunnen op Vegalifestyle.nl heel breed schrijven qua onderwerpen. Zonder dat we de doelgroep uit het oog verliezen.

Doelgroep

De doelgroep van Vegalifestyle.nl zijn voornamelijk beginnende vegans of vegetariërs. Tussen de 30 en 50 jaar. Zij weten al aardig wat ze willen, zijn bewust van de wereld om zich heen, willen duurzamer en gezonder leven, zijn kritisch en respectvol.

Unieke bezoekers

12.600 unieke bezoekers per maand
paginaviews 85,321
Facebook: 7500 volgers en meerdere groepen die wij beheren en erg actief in de groepen die aansluiten bij onze doelgroep.
Instagram 2930 volgers

Tarieven

In onze mediakit hebben wij het niet over tarieven. Dat komt omdat iedere opdracht anders is en wij gemerkt hebben dat een samenwerking altijd maatwerk is. Dit passen wij aan naar de wensen en verwachtingen van onze opdrachtgever(s). Er zijn diverse mogelijkheden voor samenwerkingen. Deze zijn met name afhankelijk van de wensen en het doel van de samenwerking. Tarieven hiervoor gaan in overleg en zijn afhankelijk van de wensen. Bij meerdere afnames is er een staffelkorting mogelijk. Wij noemen hieronder de meest voorkomende samenwerkingen. Heb jij een ander idee of wens, stuur ons dan zeker even een mailtje. Dan komen wij er samen vast wel uit!

Advertorial

Een advertorial is een blog (artikel) op vegalifestyle.nl, die gesponsord is. We overleggen samen over het onderwerp. Meestal schrijven we zelf de teksten, in overleg is het ook mogelijk dat er een tekst aangeleverd wordt. Door te kiezen voor een advertorial, geef je onze lezers een goede reden om je website te bezoeken en tot actie over te gaan. Nog leuker het effect reikt verder dan alleen website verkeer. Door regelmatig een artikel op onze site te plaatsen … Versterk je jouw de naamsbekendheid van je bedrijf onder onze lezers. En dat levert indirect ook nog eens een stevigere positie in de markt op. Net als al onze andere artikelen plaatsen wij ook de advertorials naar onze social media kanalen en de daarbij behorende groepen. Als je dan zelf ook nog het artikel deelt op social media zou dit het effect van meer lezers trekken alleen maar versterken.

Barter deal?

Afhankelijk van de deal staan wij hier voor open. Hiervoor geldt wel dat het product bij ons en zeker ook bij onze lezers moet passen. In ruil voor één of meerdere producten kunnen wij een artikel schrijven of er aandacht aan besteden in een verzamel artikel. We krijgen regelmatig producten toegestuurd. Dat vinden wij erg leuk. We kunnen alleen niet garanderen dat we erover schrijven. Wil je er zeker van zijn, dat we aandacht aan je product besteden. Dan kun je hierover het beste van te voren mailen. We staan ook zeker open voor affiliate links.

Productpromotie/review

Een product promotie biedt de mogelijk om meer leads naar je website te krijgen en je product onder de aandacht te brengen. Wij testen het product of de producten of een dienst. En schrijven na aanleiding hiervan ons artikel. De content is altijd eerlijk en vanuit ons oogpunt bekeken. We proberen altijd met een positieve insteek te schrijven. Het is voor ons wel erg belangrijk om een oprecht verhaal te schrijven. Een eerlijk en geloofwaardig verhaal voor onze lezers. Door onze openheid zouden ze sneller geneigd zijn om over te gaan tot actie. Net als alle andere artikelen zouden ook de reviews doorgezet worden op social media. Win- en kortingsacties, gekoppeld aan de review, leveren hierbij over het algemeen het beste resultaat. Deze worden echter alleen tegen een vergoeding geplaatst.

Blogtrips / events

Hoe kunnen we nu beter een bestemming of activiteit beschrijven dan er zelf te zijn geweest. Of deel te nemen aan de activiteit. Door het ons zelf te laten ervaren, en beleven. Kunnen wij het vanuit onze ervaring en leuke foto’s nog beter over brengen op onze lezers. Tijdens een trip delen we ook tijdens de trip op social onze lezers aan de hand van o.a. leuke foto’s.
Afhankelijk van de activiteit of omvang van de trip schrijven we één of meer artikelen over de bestemming. Zie ook persreis.

Hotspots

Net als bij de uitstapjes en blogtrips … hoe kunnen we ons verhaal beter overbrengen dan het zelf uitgetest te hebben. Of je nu een restaurant hebt, een beautysalon of … Wij staan open voor dit soort samenwerkingen. Let wel op, er moeten wel vegan opties zijn bij het eten en bij een beautysalon is het voor ons wel belangrijk dat de producten vegan zijn.

Recept laten maken voor jouw product

Regelmatig krijgen wij aanvragen om een recept te maken waar een bepaald product in verwerkt zit. Dit is een leuke manier om onze lezers kennis te laten maken met uw product. En ze weten gelijk hoe ze het kunnen gebruiken.

Voor meer informatie of een leuk voorstel mail ons op info@vegalifestyle.nl

Vegalifestyle.nl het vegan online magazine van Nederland en Belgie.

Reizen:

Zo brengen wij jouw bedrijf of bestemming onder de aandacht!

Wil jij met jouw regio, stad, bedrijf, product of dienst reizigers bereiken? Dan denken we graag met je mee om jouw bestemming of bedrijf op een relevante manier onder de aandacht te brengen.

Wij werken regelmatig samen met hotels en B&B’s, tour operators, musea, reisorganisaties, autoverhuurders, restaurants, bedrijven met reisproducten en andere dienstverleners.

Diverse samenwerkingsmogelijkheden

Persreizen:

Zoek jij een leuke manier om jouw stad, regio en land onder de aandacht te brengen bij onze lezers (reizigers). Wij komen graag op bezoek om je stad, regio , land of … onder de aandacht te brengen. Wij zijn dol op reizen en delen dit graag met onze lezers.

Wil jij ook meer bezoekers naar je stad, regio of land trekken? Dan is samenwerken met ons zeker een aanrader. Wij makken persoonlijke content, eigen foto’s en delen onze eigen ervaringen. Met deze artikelen en foto’s inspireren wij onze lezers wat er in jouw gebied of bij jou te doen is. Zo heeft elke bestemming iets unieks en moois. Wij komen het graag ontdekken. En willen dit dan graag delen met onze lezers.

Jouw accommodatie in de spotlight

Zoek je manieren om jouw hotel, appartement of B&B extra onder de aandacht te brengen bij reizigers? Dan komen wij graag bij jou op bezoek, om je Jouw accommodatie in de spotlight te zetten.

Vraag gerust de perskit reizen aan. Deze reizen hebben wij al gemaakt.