Samenwerken …

vegalifestyle - samenwerken met vegalifestyle

Ontdek Vegalifestyle.nl – het ultieme online magazine voor een 100% vegan lifestyle! Onze lezers omschrijven ons als “een website vol goede tips en ideeën”. Of je nu op zoek bent naar informatie over veganisme, recepten, beautygeheimen, mode, uitstapjes, veganistische vakanties of voedingsstoffen zoals eiwitten, ijzer en B12 – op Vegalifestyle.nl vind je het allemaal, en nog veel meer. Het is dan ook geen verrassing dat honderden en soms zelfs duizenden vegans, beginnende vegans, vegetariërs en iedereen die meer wil weten over het veganisme dagelijks onze website bezoeken.

Samenwerken met Vegalifestyle.nl?

Wat Vegalifestyle.nl uniek maakt, is dat wij het totaalplaatje bieden. Niet alleen hebben we uitgebreide content over eten en recepten, maar ook alles over beauty, fashion, de leukste hotspots, woontips, trends en nog veel meer. Onze informatieve artikelen bieden een diepgaande kijk op verschillende onderwerpen. Bovendien zijn onze blogs goed leesbaar en toegankelijk, wat de algehele kwaliteit van de site versterkt.

Vegalifestyle het vegan online magazine van Nederland!

De voordelen van Vegalifestyle.nl:

  • De artikelen zijn goed en duidelijk geschreven.
  • We werken met een klein team en ik ben zelf meestal aanwezig bij events
  • We werken samen met stagiaires en gastbloggers
  • Onze artikelen gaan de diepte en zijn niet even vluchtig geschreven.
  • Publicatie kan snel en flexibel.
  • We kunnen op Vegalifestyle.nl heel breed schrijven qua onderwerpen. Zonder dat we de doelgroep uit het oog verliezen.

Doelgroep

Onze doelgroep bestaat voornamelijk uit beginnende vegans, vegetariërs en flexitariërs in de leeftijdscategorie van 30 tot 50 jaar. Ze weten al redelijk goed wat ze willen, zijn bewust van de wereld om hen heen, streven naar een duurzamere en gezondere levensstijl, en zijn kritisch en respectvol.

Unieke bezoekers

15.600 unieke bezoekers per maand
paginaviews 136,321
Facebook: 7500 volgers en meerdere groepen die wij beheren en erg actief in de groepen die aansluiten bij onze doelgroep.
Instagram 2930 volgers

Tarieven

In onze mediakit vermelden we onze basis tarieven. Elke opdracht uniek is en vereist maatwerk. Daarom stemmen we onze tarieven af op de wensen en verwachtingen van onze opdrachtgevers. Er zijn verschillende mogelijkheden voor samenwerking, afhankelijk van de specifieke doelen. Tarieven worden besproken in overleg en kunnen variëren. Bij meerdere samenwerkingen is er mogelijkheid tot staffelkorting. Hieronder noemen we de meest voorkomende samenwerkingsvormen, maar als je een ander idee of wens hebt, stuur ons dan gerust een e-mail. Samen komen we vast tot een passende oplossing!

Advertorial

Een advertorial is een gesponsord blogartikel op Vegalifestyle.nl. We bespreken samen het onderwerp en meestal schrijven wij de tekst. In overleg kan ook een tekst worden aangeleverd. Door te kiezen voor een advertorial geef je onze lezers een goede reden om je website te bezoeken en actie te ondernemen. Het effect gaat verder dan alleen websiteverkeer. Door regelmatig artikelen op onze site te plaatsen, versterk je de naamsbekendheid van je bedrijf onder onze lezers. Dit resulteert indirect in een stevigere positie in de markt.

Barter deal?

Afhankelijk van de deal staan we open voor barterdeals. Het product moet echter bij ons en onze lezers passen. In ruil voor één of meerdere producten kunnen we een artikel schrijven of er aandacht aan besteden in een verzamelartikel. We ontvangen regelmatig producten, wat we erg leuk vinden. We kunnen echter niet garanderen dat we erover schrijven. Wil je er zeker van zijn dat we aandacht aan je product besteden, stuur ons dan van tevoren een e-mail. We staan ook open voor affiliate links.

Productpromotie/review

Met productpromotie kun je meer leads naar je website krijgen en je product onder de aandacht brengen. Wij testen het product of de producten of een dienst en schrijven vervolgens ons artikel op basis van onze ervaring. Onze content is altijd eerlijk en vanuit ons oogpunt geschreven. We streven ernaar om positief te schrijven, maar het is voor ons belangrijk om oprecht te blijven. Eerlijkheid en geloofwaardigheid zijn essentieel voor onze lezers. Door onze openheid zijn ze eerder geneigd om actie te ondernemen. Net als al onze andere artikelen delen we de reviews op onze social media kanalen. Win- en kortingsacties die gekoppeld zijn aan de review leveren over het algemeen het beste resultaat op. Deze worden echter alleen tegen een vergoeding geplaatst.

Blogtrips / events

Hoe kunnen we een bestemming of activiteit beter beschrijven dan door er zelf bij aanwezig te zijn? Door het zelf te ervaren en beleven, kunnen we het met onze eigen ervaring en leuke foto’s beter overbrengen op onze lezers. Tijdens een blogtrip delen we onze ervaringen en foto’s ook tijdens de trip zelf op social media. Afhankelijk van de activiteit of omvang van de trip schrijven we één of meerdere artikelen over de bestemming. Zie ook Reizen met Passie

Hotspots

Net als bij uitstapjes en blogtrips, wat is er een betere manier om ons verhaal over te brengen dan door het zelf te ervaren? Of je nu een restaurant, een beautysalon, winkel of hebt … Het is voor ons belangrijk dat er veganistische opties zijn.

Recept laten maken voor jouw product

Regelmatig ontvangen we verzoeken om een recept te maken waarin een bepaald product wordt verwerkt. Dit is een leuke manier om onze lezers kennis te laten maken met jouw product en hen te laten zien hoe ze het kunnen gebruiken.

Voor meer informatie of een leuk voorstel mail ons op info@vegalifestyle.nl

Vegalifestyle.nl het vegan online magazine van Nederland en Belgie.

Reizen:

Ontdek hoe wij jouw bedrijf of bestemming in de schijnwerpers kunnen zetten!

Wil je jouw regio, stad, bedrijf, product of dienst onder de aandacht brengen bij reizigers? Dan denken we graag met je mee om jouw bestemming of bedrijf op een relevante manier te promoten.

Wij werken regelmatig samen met hotels, bed and breakfasts, touroperators, musea, reisorganisaties, autoverhuurbedrijven, restaurants en andere dienstverleners.

Diverse samenwerkingsmogelijkheden:

Persreizen:

Ben je op zoek naar een leuke manier om jouw stad, regio of land onder de aandacht te brengen bij onze lezers (reizigers)? We komen graag op bezoek om jouw bestemming in de spotlight te zetten. Als enthousiaste reizigers delen we graag onze ervaringen met onze lezers.

Als je meer bezoekers naar jouw stad, regio of land wilt trekken, is samenwerken met ons zeker een aanrader. We creëren persoonlijke content met eigen foto’s en delen onze eigen ervaringen. Met deze artikelen en foto’s inspireren we onze lezers over wat er te doen is in jouw gebied. Elke bestemming heeft iets unieks en moois, en we komen graag ontdekken wat jouw plek te bieden heeft. We willen dit vervolgens graag delen met onze lezers.

Jouw accommodatie in de spotlight

Ben je op zoek naar manieren om jouw hotel, appartement of bed and breakfast extra onder de aandacht te brengen bij reizigers? Dan komen we graag bij jou langs om jouw accommodatie in de spotlights te zetten. We kunnen een persoonlijk artikel schrijven en foto’s maken van jouw accommodatie. Deze content zal jouw accommodatie laten opvallen en onze lezers inspireren om bij jou te verblijven.

Samenwerken met Vegalifestyle.nl biedt jouw bedrijf of bestemming een platform om jouw verhaal te delen met een geïnteresseerd publiek van reizigers. We zijn flexibel en kunnen diverse vormen van samenwerking bespreken om ervoor te zorgen dat jouw boodschap op de meest effectieve manier wordt overgebracht.

Voor meer informatie of een leuk voorstel kun je ons mailen op info@vegalifestyle.nl. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en jouw bedrijf of bestemming onder de aandacht te brengen van reizigers! Deze reizen hebben wij al gemaakt.