Yvonne Bijkersma

Vegan Yvonne - vegan - vegan lifestyle magazine - Yvonne Ufkes - veganfood - veganistische

Yvonne Bijkersma, brein achter Vegalifestyle.nl

Yvonne Bijkersma is een gelukkige alleenstaande moeder van drie geweldige jongens: Justin, Dylan en Milan. Samen met haar kinderen, de vrolijke hond Rosa en de lieve poezen Luna, Kismoo en Laguna, woont ze in het mooie Groningen.

Ze zou zichzelf omschrijven als een energiek, bruisend, creatief, eerlijk en trouw persoon. Als het op werk aankomt, voegt ze daar resultaatgerichtheid, gedrevenheid en doorzettingsvermogen aan toe. Ze gelooft sterk in het hebben van vertrouwen in jezelf en in je bedrijf, en het benutten van je volledige potentieel. Ze wacht niet af, maar gaat ervoor. Ze heeft liever spijt van dingen die ze wel heeft gedaan, dan dat ze altijd blijft zitten met de vraag “wat als…”.

Typisch Yvonne:

VROLIJK   overlopend van energie    creatief     WINKELEN     eerlijk     aanpakker     niet wachten, maar doen!   Groningen    resultaatgericht   drie zoons   LEZEN EN SCHRIJVEN kleurrijk Veganist …

Online magazine

Yvonne ziet elke kans als een mogelijkheid om nieuwe en mooie dingen te leren. Na jarenlang te hebben gewerkt als freelance visagiste, nagelstyliste en schoonheidsspecialiste, voelde ze dat het tijd was voor iets nieuws. Zo startte ze haar eerste blog, een beautyblog, en vervolgens een mamablog. Dit alles leidde uiteindelijk tot de oprichting van haar fantastische online magazine: Vegalifestyle.nl.

Onlangs heeft Yvonne haar nieuwste online magazine “Reizen met Passie” toegevoegd aan haar repertoire. Hierin deelt ze haar passie voor reizen en avontuur. Yvonne neemt haar lezers mee op een inspirerende reis naar prachtige bestemmingen over de hele wereld. Ze laat zien hoe je met passie kunt reizen en de wereld op een unieke manier kunt verkennen.

Het YouTube-kanaal van Yvonne

Binnenkort zal Yvonne Bijkersma haar creatieve en inspirerende reis voortzetten door een geweldig YouTube-kanaal aan haar repertoire toe te voegen. Op dit kanaal zal ze leuke en interessante mensen interviewen, kijkers meenemen op haar reizen, beautygeheimen delen en nog veel meer.

Met haar natuurlijke flair en enthousiasme zal Yvonne haar kijkers meenemen op een boeiende reis vol avontuur en ontdekking. Ze zal inspirerende individuen uitnodigen om met hen te praten, hun verhalen te delen en waardevolle inzichten te bieden. Deze interviews zullen een bron van inspiratie en motivatie vormen voor haar kijkers.

Bovendien zal Yvonne haar reizen vastleggen en delen op haar YouTube-kanaal. Of ze nu op ontdekkingsreis is in exotische bestemmingen, culturele pareltjes verkent of avontuurlijke activiteiten onderneemt, ze zal de kijkers meenemen op deze opwindende reiservaringen. Ze zal niet alleen de prachtige plekken laten zien, maar ook praktische tips geven en de schoonheid van verschillende culturen delen.

Daarnaast zal Yvonne haar expertise op het gebied van beauty delen op haar YouTube-kanaal. Ze zal beautygeheimen onthullen, tips geven over huidverzorging, make-up en nog veel meer. Kijkers kunnen waardevolle inzichten verwachten die hen helpen om hun eigen schoonheid te omarmen en te versterken.

Het YouTube-kanaal van Yvonne zal een bron van inspiratie, educatie en entertainment zijn voor haar groeiende gemeenschap. Ze zal haar kenmerkende energie, creativiteit en eerlijkheid gebruiken om content te creëren die mensen raakt en inspireert. Het wordt een platform waar kijkers kunnen genieten van boeiende gesprekken, prachtige reizen en waardevolle beautytips.

Wil jij niets missen van haar YouTube-kanaal? Dan kun je je alvast abonneren.

Met haar diverse platformen onder andere bestaande uit haar online magazines, Vegalifestyle.nl en “Reizen met Passie”, en nu ook haar YouTube-kanaal, toont Yvonne aan een veelzijdige onderneemster te zijn.

Samenwerken? Kijk dan even op deze pagina

Vegalifestyle het vegan online magazine van Nederland!