Vegan geraspte kaas

vegan geraspte kaas, welke soorten zijn er?

Vegan geraspte kaas: Geraspte kaas is ideaal om over gerechten heen te strooien. Bijvoorbeeld over je pizza, lasagne en over ovenschotels bijvoorbeeld.

AH Plantaardige Goudse rasp

De vegan geraspte kaas is er ook in een geraspte versie. Plantaardig alternatief voor geraspte kaas, voor gerechten. Lekker over de pizza, pasta, ovenschotels en nog meer warme gerechten! Heeft een mooie gesmolten, volle, romige smaak.

AH Plantaardige geraspte kaas Italiaanse stijl

Plantaardig alternatief voor rasp, Italiaanse stijl. Gebruik zoals een Parmezaanse rasp. Heerlijk door Italiaanse gerechten. Deze is echt erg lekker, wij doen hem regelmatig door onze pasta.

Plantaardig alternatief voor mozzarella geraspt

Deze is echt lekker door salades. En ook Lekker over de pizza, pasta, ovenschotels en nog meer warme gerechten! Heeft een mooie gesmolten, volle, romige smaak. De kaas smelt goed en geeft net even een andere twist aan je gerecht.

Plantaardig alternatief voor geraspte cheddar kaas

Dit is ook een hele lekkere en geeft weer een hele andere twist aan je gerecht. Deze is echt lekker in Mexicaanse gerechten en super lekker op de nacho’s. Deze vegan geraspte kaas in combinatie met bonen is zo onwijs lekker! Te koop bij Albert Heijn

Jumbo Plantaardige Goudse Rasp

Deze heb ik een paar keer gegeten en is een echte smaak maker in de pasta of lasagne.

Jumbo Plantaardig Alternatief voor Mozzarella Rasp

Zelf heb ik deze nog nooit geproefd. Maar verwacht dat hij redelijk hetzelfde zou zijn als die van de Albert Heijn. Lekker door salades, maar ook warm (gesmolten) in gerechten erg lekker.

Violife Geraspt Prosociano

Deze is echt zo lekker! En gebruiken wij hier best vaak! Dit veganistisch alternatief voor Mozzarella. Heerlijk in een eigen gemaakte pesto, pasta, lasagne en ovenschotels bijvoorbeeld.

Violife Gouda Flavour Grated

Lekker is al je gerechten, lasagne, pasta, pizza, ovenschotels en zelfs in sommige stamppotten is deze erg lekker.

Bedda Geraspt Reiberei Classic

Deze hebben wij een keertje gehad, maar was hier niet zo favoriet

Nurishh Rasp original en Nurishh Rasp mozzarella

Beide smaken nog nooit geproefd.

Vairy 100% vegan plantaardige rasp Gouda smaak

Dit is onze vakantie kaas. Deze komen wij altijd tegen als we ergens in Nederland in een huisje zitten. Deze doet mij dan ook echt aan vakantie denken.

Simply V Reibegenuss

Ook een keertje gehad, maar vond hem niet bijzonder en smolt ook niet zo lekker.

Vegan geraspte kaas FITFOOD Vegan Deli

Veganistisch geraspt product op basis van erwteneiwit als alternatief voor kaas. Garnituur voor sandwiches, pizza, pasta, koude schotel, salades, pannenkoeken of wraps. Deze is te koop bij de Eko Plaza.

Dit zijn de meest voorkomende vegan geraspte kaas in de winkels.

Lekkere recepten met kaas: