Vegan Yofucrème met fruit

Vegan Yofucrème met fruit - vegan recept - vega recept

Vegan Yofucrème met fruit

 

  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij

Ingrediënten (voor 5 personen)

  • ½ citroen
  • 1 sinaasappel
  • 250 gram sojayoghurt natuur (bv. Mild & Creamy van Alpro, Yofu van Provamel)
  • 150 ml plantaardige slagroom (bv. Soyatoo, Soyana)
  • 600 gram fruit naar keuze (bv. passievrucht, aardbeien, kiwi, banaan, mango…)

 

Bereiding

  • Pers de citroen en de sinaasappel uit in een grote kom.
  • Doe de sojayoghurt en de slagroom bij de sappen en mix alles tot je een glad beslag hebt.
  • Serveer het beslag naast of op het fruit.

 

Energiewaarde: ca. 145 kcal per portie

Fotocredit: Lindsay Van den Bergh

Leave a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *